Locaboat

Alltid prisgaranti – ring på tel. (+46) 08-124 100 87

Med Locaboats speciella och nostalgiska flotta kan du komma ut på en flodkryssning i Frankrike, Tyskland, Holland, Italien och Irland. De har 400 Penichetter fördelade på 25 baser i länderna och har funnits i över 35 år. Flottan består av 4 båttyper; Penichette Classique, Penichette Aft-Deck, Penichette Flying Bridge och Europa. En Penichette och Europa är väldigt olika men det de har gemensamt är att de är enkla att styra, säkra och mycket bekväma.

Har man tidigare varit på båtsemester eller kanske bara befunnit sig vid en kanal, har man inte kunnat undgå att lägga märke till Locaboats charmerande Penichetter. Penichette, som betyder "lilla Peniche", är inspirerad av forna tiders flodpråmar, som på franska kallas "Penicher" och har specialtillverkats för Locaboat sedan 1977. I motsats till den traditionella flodpråmen är dagens båtar inredda med maximal komfort och säkerhet. Till exempel är båtarna designade med breda däck och ett fast skyddsräcke, vilket i synnerhet kan vara tryggt för besättningar med barn och äldre, men är något alla ombord snabbt förstår att uppskatta.

Penichette Classique är båten för nybörjare eftersom den är väldigt lätt att styra. Denna flodbåt finns i 3 storlekar med plats för 2 till 7 personer och har den traditionella stilen. Den har ett stort soldäck och soltak, och är idealisk för par med eller utan barn. Dessutom finns det en upphöjd sittbrunn, som ger utmärkt sikt för att styra. Båten har breda däck på sidorna, räcken, och är enkel att borda, så den inbjuder verkligen också till att ha barn ombord. Flodbåten kan hyras i alla länderna med undantag för Italien.

Den eleganta och rymliga Penichette Aft-Deck finns i 3 storlekar och är idealisk för familj och vänner då det finns plats för 2 till 12 personer. Denna kanalbåt inbjuder till att inta måltiderna utomhus med den utvidgade salongen längst bak på båten. Dessutom har den en trevlig liten plats i fören med en liten bänk och ett bord. Som med Classique är den också idealisk för barn och har en upphöjd sittbrunn. Båten uthyrs i alla länder förutom Polen.

Med Penichette Flying Bridge får du hög komfort med styrplats både inomhus och utomhus. Flodbåten har en upphöjd terrass som inbjuder dig att avnjuta måltider och kalla drycker bland solstrålarna. Alla båtarna har en fin stor salong som är perfekt för trevlig samvaro, och några av dem har en liten utomhusplats med en liten bänk och bord. Penichetten kan hyras i alla 6 länder.

Europa är en elegant och behaglig yacht - Dessa båtar är en bra kombination av praktisk och modern, elegant design och finns i 3 storlekar med plats för upp till 8 personer. Båtarna har en bra komfort, är rymliga för alla personer ombord och har styrplats både inomhus och utomhus. Det bakre däcket är perfekt till att fiska från eller för att hoppa i vattnet och ta en simtur. Det finns en utomhusdusch, så att man kan duscha av sig efter simturen. Flodbåten Europa kan hyras i Frankrike, Tyskland, Italien och Polen.

Ombord på båtarna finns det allt som du kan tänkas behöva, såsom fullt utrustat kök, kuddar, täcken och sängkläder, bad- och kökshanddukar, radio och CD-spelare. När du ankommer till basen med dina medresenärer blir du upplärd i allt kring båten så du vet hur allt ska skötas ombord. Personalen tar emot dig och visar dig hur lätt det är att styra en Penichette. Dessutom kommer de stå till ert förfogande under hela din flodbåtssemester, i fall det skulle hända något på din resa.

Att alla båtarna även är lätta att kör och därmed ideala för en avslappnande semester, även för gäster utan tidigare erfarenhet av segling, bidrar enbart till glädjen med en båtsemester med Locaboat.

Om du har frågor angående en kanalbåtssemester med en av dessa flodpråmar, vänligen kontakta oss.

We have boats all over the world: