Moorings

Alltid prisgaranti – ring på tel. (+46) 08-124 100 87

Med Seatravel och Moorings båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester med dina nära och kära från mer än 25 baser i Karibien, Medelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nordamerika och Stilla havet. Moorings har båtar av typerna Beneteau, segelbåtar och katamaraner med motor och/eller segel, och har i mer än 40 år kunnat erbjuda dessa lyxbåtar för en seglingssemester.

För att kunna utveckla de bäst anpassade båtarna till en yachtcharter arbetar Moorings tätt tillsammans med världskända yacht-tillverkare. I flottan finns många olika storlekar och sorters båtar med en längd från 32-54 fot, så vi kan lätt hitta en båt som stämmer med dina önskemål. Dessutom kan vi tillsammans med Moorings erbjuda den största flottan av katamaraner och segelbåtar i världen, som är specialdesignade med komfort och enkel hantering – alla med lyxiga funktioner.

Genom en seglats på en Mooringsbåt i Medelhavet och Karibien får du en fantastisk seglingssemester i idylliska omgivningar. På din seglingssemester kan du få njuta av mysiga restauranger och barer, vackra snorkling- och dykplatser, vackra sandstränder och en mix av seglingsmöjligheter med passager med öppet vatten och små ögrupper. I Medelhavet kommer du få se en varierad kultur och historiska platser med utmärkta förhållanden för segling. Bättre än någon annanstans. Här hittar du både moderna marinor och små, stilla hamnar och många olika strandlinjer. En seglats i den Indiska Oceanen ger möjligheten att uppleva de exotiska öarna Maldiverna och Seychellerna med de vackra vita stränderna, vänlig befolkning och talrika marinparker och reservat. Dessutom består Seychellerna av 115 exotiska granitöar och är en helt unik plats i världen.

I Andamansjön vid Thailand är seglingsförhållandena lugna och avslappnande året runt, läcker exotisk mat, vänliga människor och smaragdgrönt hav. Dessutom kan du i Phuket få uppleva det världsberömda nattlivet. I den nordamerikanska delen av världen kan du segla vid México, Bahamas och Belize, som ger dig en mängd natursköna stränder att utforska, alla med sina egna och helt unika seglingsmöjligheter. Det finns sjöleder i skyddande farvatten med korta passager mellan stoppen och rutter med längre passager på öppet vatten till avlägsna stränder. Dessutom har du här möjligheten att få se valar, och att snorkla och dyka vid världens näst största korallrev. Eller vad sägs om en segeltur runt idylliska öar, charmiga städer, svajande palmer och lugna laguner i Stilla havet vid Nya Zeeland, Tonga och Tahiti. Här kan du se knölvalar samt rev som vimlar av fisk, och äta på fina restauranger med läcker mat.

Innan du överhuvudtaget kommer få ta ut båten blir du instruerad om båten och dess utrustning av personalen på basen. Dessutom kan du få goda råd om t.ex. de bästa restaurangerna, stränderna och förtöjningsplatserna. Om du föredrar en semester med extra assistans kan du hyra en skeppare och värd/värdinna. Skepparen kommer ta dig till de platser du önskar och värdinnan kommer ombesörja med god mat och kalla drycker för hela besättningen.

Vi är redo att hjälpa dig med den mest lämpliga båten, även om du skulle ha några frågor rörande en yachtcharter med en Mooringsbåt.

We have boats all over the world: