Navigare Yachting Ltd

 
Alltid prisgaranti. Vi är medlem av det danska Resegarantifonden (bästa täckningen) – ring på tel. 08-124 100 87

Svenska Navigare Yachting Ltd grundades 1995 och har som enda svenska företag en egen charterflotta i Grekland, Kroatien, Turkiet, Karibien, Maldiverna och Sverige. Flottan består av Beneteau-, Bavaria-, Jeanneau- och Lagoon-båtar med 2 till 6 hytter och av olika storlekar och modeller. På alla baserna finns det skandinavisk personal, som genom en extra god service kan garantera att din yachtcharter blir en succé.

Segling i Kroatien sköts av Navigare Yachting D.O.O.

Basen i Turkiet ligger i Göcek Club Marina. Marinan är vackert belägen i viken, omgiven av charmerande tallar och stränder med kristallklart vatten. Omgivningarna inbjuder till en promenad eller ett dopp i havet, och marinan är mycket modern och erbjuder alla faciliteter.

Att segla i Thailand är fantastiskt. Folk är vänliga, att bo där är enkelt och billigt. Livet under vattnet är spektakulärt och de platser du kan nå med din egen yacht är hisnande. Klimatet och de olika förtöjningsplatserna är också anledningen till att en seglingssemester i Thailand måste upplevas. Segling i Phang Nga-bukten är en upplevelse bland annat pga. James Bond ön, som ligger här.

Grekland inbjuder till yachtcharter för alla. Lugna vindar i skyddade områden och öppet hav med starka nordliga vindar. Den grekiska skärgården består av tusentals öar, varav de flesta är obebodda. Den stora mängden öar skapar många möjligheter till nya upplevelser varje dag. Landet är dessutom mycket populärt pga. den vänliga atmosfären och gästfriheten.

Segling i Sverige ger dig vackra omgivningar och möjlighet att uppleva Stockholm, då basen ligger ca 14 km från stadens centrum. De vackra omgivningarna får du med den svenska skärgården, som består av en massa små öar med fina små hus på. Stockholm stad är verkligen värt ett besök med sina många attraktioner och restauranger.

Har du frågor kring båtuthyrning med Seatravel och en Navigare båt, så är vi redo att hjälpa dig.