Cookies

Nyheter och Erbjudanden

 • Belgien och öl går hand i hand

  Belgien och öl går hand i hand

  Kombinera din flodbåtssemester med att deltaga i en av Belgiens många trevliga ölfestivaler och upplev den belgiska kulturen på nära håll. Örbryggning är en ingrodd del av Belgiens historia och kultur och på ölfestivalerna kan du smaka resultatet av specialbryggeriernas långa traditioner. 

 • Upplev Venedigs laguner

  Upplev Venedigs laguner

  Ta på en helt fantastisk flodbåtsupplevelse och upplev Venedigs laguner och kust. Här hittar du spännande sevärdheter för hela familjen.

 • Holland - Invig våren i ett hav av tulpaner

  Holland - Invig våren i ett hav av tulpaner

  Le Boats bas Vinkeveen är den perfekta utgångspunkten för en tur till Blomsterparken Keukenhof. Ta ut våren i förskott och besök den världsberömda blomsterparken med över 7 miljoner blommor. Parken är bäst att besöka i april och maj – allt efter väderförhållanden.

 • Personlig reseberättelse från Dubrovnik - del 2

  Personlig reseberättelse från Dubrovnik - del 2

  Finn Andersen, som tidigare har delat sina segelerfarenheter med oss är nu tillbaka med ännu fler goda råd och tips till segelsemester i Kroatien. Läs bland annat om hans favorittidpunkt att resa och hans råd om att förena förväntningar i förbindelse med planeringen av din semester.

 • Flyg direkt till Split i Kroatien för 375 EUR!

  Flyg direkt till Split i Kroatien för 375 EUR!

  Med direktflyg och en kvalitetssäker båt efter eget val är det upplagt för en oförglömlig semester. Stig på planet och starta ditt seglaräventyr i Split!

 • 4 bra anledningar till att segla på Rideau Canal

  4 bra anledningar till att segla på Rideau Canal

  Kanalen som i verkligheten är ett nätverk av kanaler, floder och sjöar, sträcker sig över 202 km. Rideau Canal öppnade officiellt år 1832 och har sedan dess fungerat som ett samlat element mellan urbana och lantliga landskap.

 • Thailand genom en skeppares ögon

  Thailand genom en skeppares ögon

  ”Jag har aldrig provat att segla på en sådan plats förut. Det var en kolossal upplevelse med riktigt imponerande natur. Jag har seglat på många platser i världen men Thailand är ett av de länder som verkligen har gjort intryck på mig. Det var väldigt unikt och inte alls så slitet som många andra platser kan vara” berättar Michael.

 • Seatravel på Themsens: Vackra trädgårdar

  Seatravel på Themsens: Vackra trädgårdar

  Pubkultur, afternoon tea, fotboll, pies och mash. Så skulle många svenskar svara på frågan om vad dem associerar med England. Vi på Seatravel var under vecka 40 på en flodbåtstur längs Themsen och vi ska helt klart dit igen!

 • Tyskland som destination med flodbåt

  Tyskland som destination med flodbåt

  En flodbåtssemester i Tyskland innehåller underhållning för hela familjen. Oavsett om du är mest intresserad av att uppleva områdets historiska slott och betagande landskap från vattenkanten eller har mod at bege dig ut i de omringande skogarna och städer med cykel och picknickkorg kan Tyskland leverera

 • Ny katalog från Le Boat - läs den här

  Ny katalog från Le Boat - läs den här

  De nya Le Boat katalog är ute! Få inspiration till din nästa destination för kanalbåtssemester, se de vackra nya båtar och få en overbilk tilläggsavgifter.

 • "Naturmässigt är det den vackraste områden"

  "Naturmässigt är det den vackraste områden"

  "Naturmässigt är det den vackraste områden jag har seglat." Det sa jag till en av mina kollegor när jag berättade om en segelsemester som jag och familjen gjorde med några vänner för ett par år sedan – har du en aning om vart i världen vi befinner oss, utifrån bilden du ser ovan? Klicka på bilden och läs mer om detta fantastiska område.

 • Wales - En destination med gästvänlig kultur och idyll

  Wales - En destination med gästvänlig kultur och idyll

  Gillar du bättre att ta en kall öl i mysig miljö med levande musik? Kanske i kombination med en båttur genom det vackra landskapet i Wales, där du bland annat kan uppleva Pontcysyllte Aqueduct, som finns med på UNESCO's världsarvslista? Så måste du resa till Wales.

 • Upplev fransk idyll på båtsemester i Aquitaine

  Upplev fransk idyll på båtsemester i Aquitaine

  Aquitaine ligger i Sydfrankrike och är känt för sina berömda viner och sin gourmetmat – om du gillar denna kombinationen då är Aquitaine resmålet för din flodbåtssemester. Du åker på kanalen Latéral á la Garonne och floden Baïse, som tar dig genom blomstrande ängar och charmiga medeltidsstäder.

 • 5 sköna kanalbåt destinationer för dig som...

  5 sköna kanalbåt destinationer för dig som...

  Det finns flera spännande områden, som du kan uppleva ombord på en kanalbåt, vilket kan göra det svårt att bestämma vilket område, du vill resa till. Vi har valt ut några områden i den här bloggen, som var och en erbjuder några intressanta upplevelser.

 • Bra vinture som kan upplevas på kanalsemester

  Bra vinture som kan upplevas på kanalsemester

  Det finns flera områder i Frankrike, där du på en kanalsemester kan uppleva spännande vingårdar och smaka på olika druv arter. Vinskörden börjar i september. Ta en tur och njuta av sensommaren och vinskörden på en kanalbåt - läs om områderna i Canal du Midi, Aquitaine och Bourgogne.

 • Fart över vattnet med Moorings Power Cats

  Fart över vattnet med Moorings Power Cats

  I oktober var vi i Kroatien för att se och prova de nya motorkatamaranerna från Moorings. Det var med vinden i håret och väderbitna kinder, då de snabba katamaranerna prövades av! Klicka på bilden för mer info.

 • The Stourport Ring - Båtsemester i England

  The Stourport Ring - Båtsemester i England

  Upptäcka det engelska landsbygden i Worchestershire i en traditionell narrowboat. I det här området kan du segla på en rundresa, där du kommer förbi Birmingham och det vackra landskapet i detta område. Klicka på bilden för mer info.

 • Nya kanalbåtar till 2017 - Horizon-linjen utvidgas

  Nya kanalbåtar till 2017 - Horizon-linjen utvidgas

  För 2017 utvidgar Le Boat sin flotta med flera båtar inom Horizon-linjen. Den första Horizon-båten kunna bokas under 2016 och visade sig vara en mycket populär båt som raskt blev fullbokad. Nu blir båtarna större och kommer under 2017 att finns tillgängliga i flera modeller - se vilka modeller genom att klicka på bilden.

 • Lefkas - en pärla i den grekiska skärgården

   Lefkas - en pärla i den grekiska skärgården

  En segelsemester vid Lefkas, en av de sju Joniska öarna, erbjuder karibiska stränder med turkost hav, vita sandstränder, fascinerande historia och optimala seglingsförhållanden. Joniska öarna är några av de mest kända öarna i Grekland och är rikt på berg och skogar, vackra stränder, pittoreska städer och avskilda vikar.

 • Akropolis Regatta - Kappsegling i Grekland

  Akropolis Regatta - Kappsegling i Grekland

  Igen i 2016 har vi glädjen att presentera Akropolis Regatta i Saroniska bukten i Grekland. Då Akropolis Regatta under våren var så framgångsrik, kommer det att bli ett evnet igen från d.7-14.Maj 2016 - delta i regattan och njuta av några dagar av spännande segling, nöje och spa i Grekland.

 • Segelsemester på Teneriffa för vintern

  Segelsemester på Teneriffa för vintern

  Vill du på segelsemester för vintern utan att behöva resa till andra sidan av jordklotet? Då har vi bara destinationen för dig - Teneriffa, hvor du kan njuta av ett behagligt klimat och hisnande landskap hela året, så varför inte njuta av den vackra ön på en segelsemester? De bästa månaderna att segla är från november till april.

 • Res på en seglingsäventyr i Karibien

  Res på en seglingsäventyr i Karibien

  Upptäck det många kallar den bästa seglingsområdet i världen - segelsemester vid Brittiska Jungfruöarna. Avståndet mellan öarna är kort, det finns många vackra förankringar och spännande snorkling platser. Området är också skyddad mot väder, så att du kommer att uppleva en lugn segling.

 • Cassoulet Festival i Castelnaudary i augusti

  Cassoulet Festival i Castelnaudary i augusti

  Är du på kanalbåtssemester den sista veckan i augusti på Canal du Midi? Så segla förbi Castelnaudary och upplev Cassoulet festival. Den läckra maträtten kommer från Castelnaudary och firas i stor stil på den sista helgen i augusti.

 • Lagoon 39 - en favorit bland seglare

  Lagoon 39 - en favorit bland seglare

  Lagoon 39 är en favorit bland många seglare - det finns en mängd olika skäl, bland annat sin innovativa design, intressanta detaljer och fina seglingsegenskaper. Dessutom är det också en mycket vacker fartyg.

 • Kom på virtuell flodresa på Canal du Midi

  Kom på virtuell flodresa på Canal du Midi

  Canal du Midi - en av de mest populära områdena för kanalbåtssemester i Frankrike. Längs Canal du Midi är vackra slott, vingårdar och pittoreska byar - gastronomi, kultur och avkoppling, blanda din semester på vattnet som du vill. Se hur en flodbåt semester skulle kunna se ut i den här videon - Klicka här för mer info.

 • Våra topp 5 destinationer för en seglingsäventyr

  Våra topp 5 destinationer för en seglingsäventyr

  Jorden består av 70% vatten så att det kan vara svårt att hitta en destination som uppfyller alla dina önskemål när du vill iväg på en fantastisk segelsemester. Därför har vi valt ut några destinationer som bildar ramen för en sann seglingsäventyr och kan vara något för dig.

 • Korsa Atlanten och göra drömmen verklig

  Korsa Atlanten och göra drömmen verklig

  Drömmer du om att korsa Atlanten? Starta din resa på Tenerife och avsluta på ön Tortola i Karibiska havet. Du kommer att uppleva starka vindar, men inga stormar, stora vågor, solsken, vackra solnedgångar och soluppgångar, tropiskt klimat och en vattentemperatur varmare än 28 ° C.

 • Korsika - NY destination för segelsemester

  Korsika - NY destination för segelsemester

  För första gången arrangerar Seatravel segelsemester till Korsika, där vi kan erbjuda dig biljetter och båtuthyrning till ett bra pris. Låt Korsika charma dig med sin hisnande skönhet och imponerande landskap. Den turkosa havet, vilda berg och klippor, lugna laguner och avslappnad livsstil.

 • Kroatien + Turkiet - Valfri längd och övertagande dag

  Kroatien + Turkiet - Valfri längd och övertagande dag

  Nu kan du starta din segelsemester på den dag du önskar - tisdag, onsdag eller hur är fredag? Det kan vara flyget var billigare på en annan veckodag än lördag. Det är möjligt för segelsemester i Kroatien och Turkiet.

 • Njut rytmiska jazztoner på båtsemester i Charente

  Njut rytmiska jazztoner på båtsemester i Charente

  Lyssna på franska och europeiska jazzrytmer på kanalbåtssemester i Charente i västra Frankrike. Musique Métisses är namnet på en festival som hålls d. 22., 23. och 24.maj. Festivalen sker i staden Angoulême, som ligger äna ner till floden Charente.

 • Destinationer för hela familjen på båtsemester

  Destinationer för hela familjen på båtsemester

  Funderar du några destinationer är mer familjevänlig än andra? Det kan vara att det i vissa områden fanns upplevelser som hade precis ärendet till den yngre publiken och inte minst lekfulla personer. Alla segling områden har något att erbjuda för hela familjen, men det finns några destinationer, vi skulle vilja rekommendera till familjer.

 • Upplev Aigues-Mortes och de franska floder

  Upplev Aigues-Mortes och de franska floder

  Aigues-Mortes är känd för sina välbevarade stadsmuren och ligger vid Medelhavskusten deltat. Om du seglar i Camargue är Aigues-Mortes definitivt ett must-see. Bakom den medeltida stadsmuren är en livlig stad med många butiker, barer och restauranger och med en charm som gör en dag här en upplevelse.

 • Hyr en skeppare för din segelsemester

  Hyr en skeppare för din segelsemester

  Har du en dröm att uppleva Karibien, Medelhavet eller andra exotiska platser ombord på en segelbåt? Kanske du känner att du inte har den nödvändiga erfarenhet av segling eller kanske du bara vill ha en segelsemester där du har möjlighet att koppla av helt. Lösningen är att hyra en skeppare!  

 • Cykelsemester och kanalbåt - en super bra kombination

  Cykelsemester och kanalbåt - en super bra kombination

  På din kanalbåtssemester seglar du förbi många intressanta sevärdheter och unika naturscenarier. Upptäcka sevärdheter från din kanalbåt och från en cykel - en bra möjlighet fär att se det hela från alla vinklar.

 • Seglingssemester i Grekland

  Seglingssemester i Grekland

  Vackra laguner, pittoreska grekiska tavernor och turkost vatten är bara några av de upplevelser, som du hittar på en segelresa i Grekland.

 • Zigenare pilgrimsfärd i Camargue

  Zigenare pilgrimsfärd i Camargue

  Varje maj åker zigenare till de franska Saintes-Meries för en festival för att hedra den Svarta Madonnan - en pilgrimsfärd för zigenare. Det är en riktigt intressant upplevelse, som du kan se på kanalbåtssemester i Camargue i maj.

 • Bra restauranger på seglingsrutt i Dubrovnik

  Bra restauranger på seglingsrutt i Dubrovnik

  Att åka på segling semester till Dubrovnik i Kroatien i sommar? Sedan har vi några förslag på vilka restauranger du kan äta på. Här finns något för alla - både skeppare och seglare.

 • Split - en stad for både sjöfolk och landkrabbor

  Split - en stad for både sjöfolk och landkrabbor

  En segelsemester i det Adriatiska havet i Split erbjuder många spännande upplevelser - här kan du utforska Split's historiska centrum, där resterna av Diocletianus romerska palats kan beundras.

 • Båtäventyr i Irland

  Båtäventyr i Irland

  Kristallklara floder, keltiska monumenter och Guinness. Det finns många äventyr att få på en båtsemester i Irland - så många att det kan vara svårt att välja på och till.

 • Kanalbåt i England - Se möjligheterna här !

  Kanalbåt i England - Se möjligheterna här !
  Möjligheterna för en trevlig kanal semester i fantastiska England är många - och det kan vara svårt att hålla reda på möjligheterna.

  Klicka här för att läsa en allmän beskrivning av möjligheterna - och kom ihåg att vi hjälper gärna till med alla delar av resan.
 • Skandinaviska experter på segelsemester

  Skandinaviska experter på segelsemester

  Här hittar du allt från kanalbåtsemestrar på kanaler i England och Frankrike - til segelsemestrar i Middelhavet eller  Karibien.

  Vi hittar den bästa båten till bästa pris - och flyg till Medelhavet eller kanske England / Frankrike kan vi också ordna.

 • Vi välkomnar dig på vår nya svenska hemsida

  Vi välkomnar dig på vår nya svenska hemsida

  Så är Seatravels nya svenska hemsida aktiv - vi är agenter för världens bästa och mest välrenommerade  båtuthyrningsfirmor.

  Vi garanterar bästa pris och största urvalet på våra segelbåtar och kanalbåtar.