En flodbåtssemester i Italien är en kvalitetssemester för hela familjen

Ta ut på en fantastisk flodbåtsupplevelse vid Italiens nordöstliga kust. 

Här får du en flodbåtssemester för hela familjen, med bra badmöjligheter, roliga aktiviteter för barnen runt om i byarna där du också hittar riktig italiensk glass vid varje gatuhörn.
Allt detta i fantastiska omgivningar med vackra utsikter gör den här destinationen helt speciell.

One-way tur:

Vi rekommenderar en one-way tur mellan de två baserna, Casale och Precenicco, för att uppnå full potential av allt som området har att erbjuda. Allt från de upplagda badmöjligheterna nord om Venedig till de historiska platserna och traditionella villorna i lagunen.

En one-way tur betyder att ni får båten i destination A och lämnar båten i destination B, på det här viset behöver du inte se saker två gånger och du kan därför uppleva mer.

I lagunen kan du segla in mot den fascinerande staden Venedig och uppleva de omkringliggande sevärdheterna. Stadens placering och rika kultur och historia gör den sannerligen till en destination i världsklass för din flodbåtssemester!

Utöver den vackra lagunen kan Venedig och de omkringliggande byarna också erbjuda:

  • En spännande kust både mot syd och öst från Venedig, med otaliga badstränder, intressant stadsliv och kulturella sevärdheter.
  • I och utanför Venedig finns otroligt läckra restauranger, som verkligen representerar det italienska köket.
  • Canal Grande: Den centrala floden som slingrar sig genom Venedigs gator..     
  • Dogepalatset och Markuskyrkan: Två storslagna byggnader som definitivt är värt ett besök.
  •  ... Och mycket, mycket mer

Så ta rodret och åk på en avslappnande semester med familjen i det italienska och upplev områdets varma kvällar medans du njuter av ett glas lokaltvin på däcket.


Läs mer om flodbåtssemester i Italien här.