Boka din kanalbåtsemester till 2021 hos Nicols med ro i sinnet

Återbetalningsgaranti

Trots att 2020 har varit ett osäkert reseår finns det ingen anledning till oro om du vill boka en resa till 2021. Nicols erbjuder en återbetalningsgaranti, vilket innebär att du fritt kan boka om din resa eller få pengarna tillbaka om resan förhindras som följd av COVID-19.

Denna garanti gäller om din framtida Nicols-bokning påverkas av COVID-19 på följande sätt:

 • Gränserna för ditt hemland eller destination är stängda som ett resultat av Corona.
 • Regeringen i ditt hemland eller destination har inlett COVID-19 relaterade reserestriktioner som hindrar dig från att åka.
 • Det finns statliga krav på karantän vid ankomst till destinationen, eller efter hemkomst.

OBS: Om din avresa påverkas av en eller flera av dessa punkter, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Om din resa har ett startdatum inom 10 veckor kan du antingen välja att boka om resan eller få full återbetalning av inbetalt belopp. Om du väljer att få en återbetalning får du beloppet inom 14 dagar efter resan har avbokats.

 

Om din resa startar inom 4 veckor kan du antingen:

 • Skjuta upp din resa eller få ett tillgodobevis på inbetalt belopp (giltigt i 18 månader).
 • Få full återbetalning av inbetalat belopp. Du får din återbetalning inom 14 dagar efter det att resan har avbokats. Skall göras skriftligen.

Om din resa startar om mer än 4 veckor rekommenderar vi:

 • Att du väntar och ser hur situationen utvecklas. Skulle situationen nå sin kulmen och regeringen avråder från resor, kommer du fortfarande att ha möjlighet att skjuta upp din resa när det är 4 veckor före planerad avresa.

 

SISTA MINUTENERBJUDANDE - SPARA UPP TILL 30%

Om du bokar med avresa inom 30 dagar

 • Spara 15% för resor på minst en vecka
 • Spara 10% för resor kortare än en vecka

Om du bokar med avresa inom 15 dagar

 • Spara 20% på resor på minst en vecka
 • Spara 15% på resor på mindre än en vecka

Om du bokar med avresa inom 5 dagar

 • Spara 30% på resor på minst en vecka
 • Spara 20% på resor på mindre än en vecka

Gäller för alla nya bokningar som registrerats inom ovannämnda tidsplaner.
Gäller alla båtar och alla baser (förutom Lübz i Tyskland). Kan inte användas med andra erbjudanden eller retroaktivt.

Nicols höstrabatter

Antal dagar

Res i september & oktober:

Res i Ungern:

3-6 nätter (korttidshyra)

10% rabatt

20% rabatt

7+ nätter

15% rabatt

30% rabatt

Villkor:
Gäller för alla nya resor bokade mellan den 1-30 september 2021.
Gäller alla båtar (förutom Fly-modellerna), alla baser (förutom Lübz i Tyskland). Kan inte användas retroaktivt.

Boka-tidigt-rabatter för 2022

Boka din resa för 2022 nu och spara 10%.
Dett erbjudande kan användas tillsammans med våra permanenta erbjudanden upp till 15%, för resor på en vecka eller längre.

Villkor:
Gäller för alla nya resor bokade mellan den 1-30 september 2021.
Gäller alla båtar (förutom Fly-modellerna), alla baser (förutom Lübz i Tyskland och Nederländerna).

Glöm inte våra fasta rabatter till familjer, par och grupper. Det finns alltid ett erbjudande du kan dra nytta av.

Dessa fasta rabatter kan kombineras upp till max 10% för korttidshyra och 15% för minst en vecka.

Frankrike

Frankrike

Upplev Frankrikes historiska kanaler och floder På en kanalbåtsemester i ett av våra 12 franska områden väntar dig en avslappnad upplevelse med läcker gastronomi och vackra omgivningar. Välkommen till Frankrike Njut av Frankrikes inre vattenvägar i din egen takt, där du upplever intensiva men samtidigt avslappnade möten med landets befolkning, historia och kultur. De franska kanalerna och floderna går genom några av Europas vackraste och mest varierande landskap. Du kan handla på färgglada torgmarknader till en picknick längs flodstranden, eller njut av en gourmetmåltid i en av de pittoreska städerna. Alternativt kan du koppla av med en lugn kväll i salongen ombord på båten, med ett glas vin från en av regionens lokala vingårdar. Om båtsemester i Frankrike I Frankrike är det stor nivåskillnad på havet och det bergiga landskapet. Detta kräver att vattennivån måste regleras, på kortare eller längre avstånd, med ett välfungerande slussystem. I bergsområden kan slussarna ligga nära varandra och en mycket speciell upplevelse är båthissen i Alsace. Byggandet av det mer än 800 mil långa kanalsystemet, som förbinder de stora franska floderna, började för ungefär 800 år sedan. Längs kanalerna löper ofta de gamla pråmdragarstigarna, där pråmdragarna förr i tiden mödosamt drog fyllda båtar mot strömmen. De gamla vattenvägarna har så småningom förlorat sin ekonomiska betydelse, men har i dag öppnats igen med restaurerade broar och slussystem till glädje för oss som semestrar på vattnet. Båtsemester i 12 olika områden Seatravel erbjuder båtresor i 12 olika franska regioner - allt från Alsace med de vackra korsvirkeshusen i norra Frankrike, över landsbygden Bourgogne med eleganta vinslott, till Camargues sjöar med ostronbankar och rosa flamingor. Dessutom idylliska Bretagne med en frisk fläkt från havet, Cognac-områdena längs Charente-floden, för att inte glömma det soliga Aquitaine och den berömda Canal du Midi i södra Frankrike.  
Read more

Tyskland

Tyskland

Välkommen till Tyskland Njut av Tysklands vackra sjölandskap i Mecklenburg eller Brandenburg/Potsdam-området nära Berlin. Mecklenburg Beläget i Tysklands nordöstliga hörn, ligger ett storslaget nätverk av flera hundra sjöar, floder och kanaler spridda över idylliska landskap. Mecklenburg är ett stort fritidsområde med ren luft och klart vatten som är populär både för familjen på flodbåtssemester, såväl som för sportbåtsentusiaster. De flotta slotten i Mirow, Rheinsberg och Fürstenberg ligger idylliskt placerade mot sjöbredden och medeltidsstäder med korsvirkeshus och kullersten fulländar bilden i det här spännande naturområdet. Res t.ex. mot Müritzsee som är Tysklands största sjö. Här är det livlig aktivitet med kanotfärder, segelsport, fiskeri och många andra aktiviteter. I Mecklenburg kan din båtsemester avnjutas i lugnt tempo, som endast avbryts av en kall öl och en god måltid på ett café i en av de många trevliga och historiska städerna. För den fiskeintresserade är Müritzsee ett riktigt paradis med mer än 50 fiskarter, bland annat gös, abborre och karp. Ta med barnen till museet Müritzeum. Brandenburg Här är nästan en tredjedel av området utnämnt till naturreservat. Inte mindre än 15 beskyddade naturområden hittar du här! Nationalparken Spreewald är ett eldorado av flora och fana, med stora flockar av hjortar i de stora skogarna. De många båtbroarna utgör ett perfekt stopp för en picknick, vandrar- eller cykeltur. Potsdam, som är utgångspunkten i Brandenburg, är en viktig och dynamisk stad med många imponerande monument. Gå runt i staden och besök kyrkor och museum, det imponerande och färgrika Sanssouci-slott eller ta en shoppingtur i det speciella holländska kvarteret. Upplev den fantastiska staden Berlin med otaliga festivaler och monument såsom Riksdagsbyggnaden (Reichstag) och Brandenburger Tor.  
Read more

Nederländerna

Nederländerna

Hyr kanalbåt och få en riktig holländsk upplevelse Gläd dig att köra genom färgrika tulpanodlingar i det holländska landskapet, där de traditionella väderkvarnarna reser sig över hustaken. I Nederländerna finns en stor tradition av att leva livet på vattnet. Färdas i din egen härliga kanalbåt och få en sann holländsk upplevelse! En båtsemester är det bästa sättet att uppleva detta vackra land och bli vän med den vänliga befolkningen. Förundras över de traditionella väderkvarnarna som kröner din båtrutt, cykla i de omgivande områdena och ankra i de pittoreska småbåtshamnarna med moderna faciliteter, eller strax utanför torget. På en kanalsemester i Nederländerna kan du färdas i din egen takt, förbi fält med färgglada tulpaner, pittoreska byar och större kosmopolitiska städer. Det är också platsen att uppleva mästerverk från de stora holländska konstnärerna till de berömda holländska ostarna. Här finns aktiviteter för alla åldrar, och bad och fiske i de glittrande sjöarna är också möjligt. Regionen Friesland-Amsterdam är full av historia och kulturarv, särskilt Amsterdam och Utrecht. Besök Anne Franks hus i Amsterdam, det kungliga palatset och De Dam-torget. I historiska Utrecht, skall du inte missa ett besök till Stadskasteel Oudaen – ett gammalt slott förvandlat till ett bryggeri. Vattensporter: Sjöområdet är känt över hela Europa som en destination för vattensportsemestrar. Båtturer är inte bara en rekreation i Friesland, det är en livsstil. Kolla in vattensporter i Sneek och Grow, där du kan hyra kajak, vattenskoter och segeljollar. Cykling: Nederländerna är känt för att inte ha några kullar, vilket gör landet perfekt för cykelturer. Hyr cyklar för att ha ombord, och cykla förbi tulpanfält och rustika restaurerade vattenkvarnar, eller stanna i en by för att njuta av ostron eller ångkokta musslor och se världen passera förbi. Fiske: Sportfiskesemestrar i området är faktiskt mycket populär. I de flesta vatten kan du fånga gös, karp, gädda, braxen, mört och abborre. Nätverket av kanaler, floder och sjöar utgör en vacker bakgrund, så varför inte ge det ett försök att själv fånga kvällens måltid? De sömniga fiskebyarna i norra Friesland ger en härlig twist till den kosmopolitiska Utrecht och Amsterdams fantastiska husgavlar från 1400- och 1500-talet. Lägg båten till kaj direkt vid torget i de pittoreska städerna eller vid ett trevligt matställe med utsikt över vardagslivet längs kanalen. På båtturen genom de gröna landskapen längs vattenvägarna, som har inspirerat så många kända flamländska målare, ses prydligt välhållna gårdar med halmtak, fiskebodar med lustiga andreden på gavlarna och traditionella segelbåtar från en tid då vattnet var den vanligaste transportvägen. Många gamla traditioner är bevarade, och ombyggda pråmar med blomlådor, trädgårdsbänkar och tvätt för tork är fortfarande en livsstil och boendeform för en stor del av befolkningen.  
Read more
Alltid prisgaranti – ring på tel. (+45) 39 16 33 48