Boka din narrowboat hos Seatravel med ro i sinnet

Återbetalningsgaranti

Osäkerheten är stor i dessa dagar, men vi behöver alla något att se fram emot i framtiden. Därför erbjuder ABC Boathire en gratis Coronavirus-garanti på alla narrowboatbokningar från och med nu och den 21 november 2021. Denna garanti gör att du fritt kan boka om din båt till ett senare datum eller få full återbetalning av inbetalt belopp som följd av Corona.

Om din semester blir inställd på grund av den brittiska regeringens rekommendationer i förhållande till COVID-19, har du följande alternativ:

  • Boka om för ett annat datum 2021 (OBS! du måste betala mellanskillnaden om den nya bokningen är mer än 10% högre än det ursprungliga priset).
  • Om du vill vänta med att boka en ny resa kan vi överföra pengarna till ett säkert kundkonto tills du är redo att boka.
  • Avboka resan och få full återbetalning för båtresan.

Observera: Denna garanti gäller för resor från dagens datum till 21 november 2021.

ABC Boathires boka-tidigt-rabatter i 2021

Om du bokar en smalbåt hos ABC Boathire 2021 senast den 31 december kan du få upp till 10% rabatt. Men vänta inte för länge. På grund av COVID-19 ser vi redan ombokningar från 2020 till 2021, vilket innebär att din drömbåt och destination kan bokas snabbare än du tror. Det är därför fördelaktigt att boka nu om du vill ha en båtsemester till ditt drömmål år 2021. Nedan kan du se vilka rabatter vi har.

  • 10 % rabatt på båtar 2021.

England

England

Upptäck de fantastiska landskapen i England och Wales Färdas i vackra områden som historiska Themsen nära London eller i det traditionella mittengelska och walesiska landsbygden Se fram emot en kunglig upplevelse när du reser på de slingrande floderna och kanalerna genom Englands vackra och lummiga landskap. Här känner du historiens vingslag när du reser förbi vackra gamla städer och byar med pittoreska pubar och bedårande engelska trädgårdar med perfekta gräsmattor och trimmade häckar. En båtsemester i England och Wales kommer att bli en semester full av kontraster på grund av de trevliga växlingarna mellan land och stad. Från din kanalbåt kan ni i lugn och ro uppleva Englands och Wales’ evigt gröna floddalar med betande fårflockar och pittoreska byar med stråtäckta korsvirkeshus. Prova den engelska klassikern, bangers and mash, på den lokala puben, eller gå på upptäcktsfärd i en av de större städerna. På flera ställen är det möjligt att förtöja båten direkt vid kända slott och herrgårdar. Åk på en båtsemester i England och upplev The English Way of Life från första parkett, på däcket på din kanalbåt. I Wales, bland det walesiska folket, väntar dig en speciell upplevelse. Precis som i England möter du ett sagolikt grönt landskap, där kanalerna leder dig förbi gamla borgar och lugna byar. Här kan du pröva läckra nationalrätter som Welsh rarebit, rostat bröd med en kryddig ostsås, eller Cawl, en gryta av kött och rotfrukter.  
Read more

Skottland

Skottland

Charmiga Skottland I Skottland väntar dig naturupplevelser i överflöd, mysiga pubar och utmärkta golfbanor Välkommen till Skottlands magiska högland där berg, sjöar och djupa dalar, omgivna av ljungklädda backar och gröna vidder, ger en sagolikt vacker miljö för din kanalbåtsemester. Förtöj båten vid kajen till gamla bosättningar eller vid en mysig skotsk pub, där alla möts i en trevlig och varm atmosfär, och där en wee tår av den rena maltwhiskyn värmer själen. Längs kanalerna hittar du många cykel- och vandringsleder som är idealiska för att få lite lantlig motion under din båttur. Med Seatravel kan du åka på en kanalbåtsemester i två mycket olika områden i Skottland. Kaledoniska kanalen Kaledoniska kanalen löper tvärs genom norra Skottlands många sjöar, som den berömda Loch Ness, och förbinder Inverness på Skottlands östkust med Fort William på västkusten. Du startar från båtbasen i Laggan i västra delen av Kaledoniska kanalen, varifrån du fritt kan röra dig in i de dramatiska och vilda högländerna. Högländerna är en unik plats i världen, fylld med bergstoppar, högt belägna slott, idylliska städer längs vattnet, mysiga pubar och melodiska säckpipor. Falkirk Här reser du i de traditionella narrowboats (smalbåtar) på vattenvägarna mellan de två skotska metropolerna Edinburgh och Glasgow. Turnén börjar i Falkirk mittemellan de två städerna, och här kan du uppleva Falkirkhjulet, ett anmärkningsvärt roterande slussystem som förbinder kanalerna Forth & Clyde (mot Glasgow) och Union Canal (mot Edinburgh). Den senare erbjuder en slussfri resa, och båda kanalerna flyter genom fridfulla byar och längs vackra golfbanor.  
Read more
Alltid prisgaranti – ring på tel. (+45) 46 97 55 70