Segla exempelvis De Brittiska Jungfruöarna eller St. Martin där du kan spara upp till 20% på alla nya bokningar med Sunsail och Moorings. Rabatten gäller vid bokning senast 26 november 2018 och med avresa från nu och till 30 september 2019*. Kom också ihåg att du på en segelsemester i Karibien har möjlighet för att överta båten på precis den veckodagen du önskar.


De Brittiska Jungfruöarna

De Brittiska Jungfruöarna blir av många räknat som världensbästa segeldestination. Ögruppen utgörs av mer än 25 paradisöar och erbjuder aktiviteter för varje smak. Här finns både vackra, vita sandstränder, lyxiga strandresorter, segelvänliga barer, fina restauranger, smarta butiker, suverän snorkling och dykning på korallrev som sivlar av liv.

Det är ett fantastiskt vackert och varierat segelområde och din segelsemester till De Brittiska Jungfruöarna kan vara precis så avslappnad eller aktiv som du önskar

Hitta din båt och planera din semester här


St. Martin

St. Martin är en av de mest berömda öarna i Karibien och presenterar besökande seglare för extremt många möjligheter för att njuta av läcker karibisk mat, vackra stränder samt fantastisk snorkling och dykning.

Farvattnet är ideellt för en spännande karibisk segelsemester, då det ger tillgång till ett välde av spännande och varierade destinationer. Alla öarna oavsett om de är brittiska, holländska, franska eller självständiga har de alla sina egna unika karaktärsdrag - och du kan hitta både smarta och trendiga öar samt mer isolerade och avslappnande områden. Några av öarna är bergrika rester av gamla vulkaner, som idag är täckta av frodig regnskog, medan andra är platta och omringade av otroliga vita sandstränder och livliga koralrev.

Hitta din båt och planera din semester här