Korsa Atlanten för segel - ett "must do" för många seglare

Om du har en dröm om att korsa Atlanten, är det möjligt att slutföra det nu - den drömmen blir en upplevelse som du kan ta med dig i många år. I november finns det möjlighet att delta i en resa över Atlanten - så samla din vänner, familj eller kanske bara dig själv och gör dig redo för äventyrsfyllda resa på öppet hav.

Korsa Atlanten
Kanarieöarna - Tortola (BVI), cirka 25 dagar.

Båtpriser
Alla båtar segla ut från Tenerife och börjar den 3.november 2015. Det är alla nya båtar byggda i 2015.

Båtuthyrning:
Bavaria 46 Vision - 5,800.00 EURO - se båtmodell här.
Nautitech 40 (1) - 6,100.00 EURO
Jeanneau 64 till 7,680.00 EURO
Lagoon 52 till 8,000.00 EURO - se båtmodell här.
Lagoon 450 till 7,300.00 EURO - se båtmodell här.

Per person med två professionella besättningsmän ombord:
Nautitech 40 (2) - 1,280.00 EURO / person
Nautitech 40 (3) - 1,280.00 EURO / person 
Nautitech 40 (4) - 1,280.00 EURO / person
Bavaria 46 Cruiser - 1.000,00 EURO / person - se båtmodell här.

Några av båtarna kan bokas individuellt, om du är en grupp som vill resa tillsammans och andra båtar, är det möjligt att du bokar dig själv som en individ eller boka en hel hytt för dig själv. Två professionella skeppare måste med alla båtar, som inkluderas i detta pris.

Ingår i priset:
Priset per person i en våningssäng ombord. Om du inte vill dela hytt med andra, måste betalas 50% av priset öveni. (Det är obligatoriskt att det finns två professionella besättningsmedlemmar ombord).

I priset ingår: storsegel (ny), genua (ny) storm flock (ny), autopilot, GPS med plotter, Bimini-Top, sprayhood, EPIRB, cockpitbord, akterdusch, elektriskt ankarspel, el-kylskåp, fullt utrustat kök, cockpithögtalare, radio med CD, VHF, satellittelefon, kuddar, filtar, båtförsäkring, säkerhet internationell standard.

• 2 professionella besättningsmedlemmar
• Besättning t-tröjor
• Alla bådudgifter

Ingår ej: flyg och transfer, mat och dryck, hamnavgifter och bränsle, egen personliga reseförsäkring, användning av satellittelefon ombord.

Med ombord:
Två professionella besättningsmedlemmar.

Proviantering - bra urval av färska, frysta och vakuumförpackat kött och burkar med längre hållbarhet. Det kommer också att bringas färsk frukt och grönsaker.

Färsk fisk är alltid tillgänglig om du lyckas få någon fisk på kroken. Metrev, fiskedrag och bete kommer att tas med på resan.

Det kommer att uppskattas av entusiasm, engagemang och framför allt en önskan om att vara en del av besättningen ombord är viktigt för att alla får en bra resa. Alla besättningsmedlemmar kommer att delta i en säkerhetsinstruktion och genomgångar med skepparen före avresan.

Om du är intresserad av att veta mer, kontakta oss på tel. 3916 3344 eller klicka här för att skicka oss en förfrågan. Så kommer vi att ge dig all information.