3 nya modeller i Horizon-serien

Horizon som första gång lanserades hösten 2015 var snabbt bokad för sommaren 2016. Det var uppenbart att märka att en kanalbåt av denna storlek, med hög komfort och snygg design var efterfrågan. För 2017 har Le Boat beslutat att utvidga Horizon-linjen med tre nya båtar med samma design och hög komfort.

Horizon 2-S

Horizon-2-s

Den nya Horizon 2-S har två hytter som den originale Horizon-modellen, men i stället för en toalett och dusch, finns på Horizon 2-S två toaletter och två dusch. Forrest är en stor ensuite-hytt med tillhörande toalett. Bredvid en lite mindre hytt med separat toalett och dusch. Båten är idealisk för två par eller en liten familj.

Det finns plats för 5 personer ombord på Horizon 2-S.

Sommaren 2017 kan Horizon 2-S finnas i: Frankrike: Canal du Midi, Lot, Bourgogne, Franche-Comté & Nivernais Loire; Italien, Holland och Irland.

Se mer av Horizon 2-S här.


Horizon 3

horizon-3

Horizon 3 har 3 hytter, alla med egen toalett och bad. I alla hytter, är det möjligt att välja mellan en dubbelsäng eller dela säng i 2 enkelsängar. Båten har gott om utrymme för att du tar 3 par, 6 vänner eller en stor familj på semester. En härlig stor salong och stort soldäck, kommer att utgöra en underbar miljö för en kanalbåtssemester.

Det finns plats för 7 personer ombord på Horizon 3.

För sommaren 2017 kan Horizon finnas i: Frankrike: Aquitaine, Bourgogne, Franche-Comté och Alsace; Tyskland och Irland.

Se mer av Horizon 3 här.

Horizon 4

horizon-4

Horizon 4 har 4 hytter vardera med egen toalett och dusch, så det är nu möjligt för dig att ta en stor grupp bort och njuta av alla Horizons nya och läckra detaljer. I två av hytterna är det möjligt att dela sängen i två enkelsängar. På den stora soldäck finns plats för alla, när ni kör genom idylliska landsbygden och charmiga städer.

Det finns plats för 9 personer ombord på Horizon 4.

För sommaren 2017 kan Horizon 4 finnas i: Frankrike (alla områden utom Aquitaine); Tyskland och Nederländerna.

Se mer av Horizon 4 här.

Vill du ha en offert på en kanalbåtssemester i en Horizon modell? Kontakta oss här och du får ett förslag, som passar dina önskemål.