Sunsail

 
Alltid prisgaranti. Vi är medlem av det danska Resegarantifonden (bästa täckningen) – ring på tel. 08-124 100 87

Seatravel är exklusiv Sunsail agent i Sverige


Vår flotta

Sunsails flotta består av mer än 500 fullt utrustade yachter från 32 till 53 fot i olika prisklasser. Vi har därför en båt till alla behov.

Vi har fler än 20 baser i de mest spännande segelområdena i Karibien, Medelhavet, Indiska Oceanen, Thailand och Stillahavet. Nederst på denna sida hittar du en video som ger en liten inblick i vårt stora urval av moderna båtar och vackra destinationer.

Det allra viktigaste för oss är att våra kunder ska känna sig säkra på vattnet. Därför har vi en 4 timmars garanti och försäkrar att vara på plats om problem skulle dyka upp. På det här viset slipper du att bekymra dig i onödan och du kan känna dig säker med Seatravel och Sunsail. Det enda du ska koncentrera dig på är att njuta av din oförglömliga segelsemester.

Uthyrningsmöjligheter

Vi på Seatravel och Sunsail tycker att det är viktigt att alla kan åka på en segelsemester oavsett nivå. Därför erbjuder vi tre olika uthyrningstyper som gör det möjligt för alla att uppleva en segelsemester och samtidigt bli bättre och utveckla sina seglarfärdigheter.

På egen hand 

Segelsemester på egen hand är för den erfarna och äventyrslystna seglaren. Här står du själv vid rodret och styr din egen yacht och din semesters gång. Ute på det öppna havet med de ändlösa horisonterna, vinden i håret och de brusande vattendropparna hittar du den totala friheten.

Horisonten är målet

Hos Sunsail har du möjlighet att göra en avslappnande seglats längs medelhavskusterna, där du kan gå i land i de många små hamnbyarna, utforska de gömda bukterna och njuta av det lokala köket. Du kan också fånga de karibiska passadvindarna och segla mellan de Karibiska öarna och uppleva den äventyrliga stämningen. Läs mer om segling på egen hand.

Med skeppare 

När du hyr din segelbåt med skeppare har du en av våra erfarna Sunsail-skeppare ombord. Skepparen känner till segelområdet och kan med fördel hjälpa till som guide under vägen. Ni bestämmer själva var ni vill segla och får här den perfekta kombinationen av frihet och stöd så du kan känna dig helt bekväm på havet.

Du bestämmer tempot, vi har skepparen. Bekymmersfri semester på vattnet

Denna form av segling är perfekt för både erfarna och oerfarna seglare. Vår skeppare kommer att ha ansvaret men du kan fördjupa dina segelkunskaper under vägen. Även om du är erfaren seglare kan det vara skönt att ha en skeppare ombord som kan överta rodret om du exempelvis är på familjetur och är den enda som kan segla. På det här sättet kan du både njuta av semestern med familjen och vara kapten på båten. Läs mer om att segla med skeppare.

Flottilj

Sunsail startade sin första flottilj under 70-talet. Sedan dess har vi sett denna segelform utveckla sig och bli mer populär bland alla seglare, oavsett nivå. En flottiljsegling ger möjligheter att utbyta erfarenheter och upplevelser med likasinnande, men man kan i lika hög grad dra sig tillbaka för en stund och njuta av de lugna omgivningarna och de vackra utsikterna själv. En flottiljsemester betyder att det kommer vara en ledarbåt med en Sunsail-besättning som tar hand om allt från planering till bokning av plats i hamnen så att ni kan ha en så bekymmersfri semester som möjligt.

Din grupp. Din destination. Upplevelser tillsammans

På en flottilj kan du förankra din segelbåt där ni hittar spännande platser under vägen. Det kan exempelvis vara för att vandra på de öde stränderna, besöka obebodda öar eller för att bara ta ett dopp. Läs mer om att segla med flottilj.

Utöver dessa segelalternativ kan Sunsail och Seatravel också erbjuda Sunsail seglarskola, kabincharter och yacht racing.

Populära Sunsail båtar

Jeanneau 38 Premier - 3 Cab

Denna rymliga och stabila 12 meters Jeanneau har både komfort och funktionalitet. Rymlig cockpit med dubbelroder, fantastisk kontrolllayout samt en ljus och luftig interiör gör denna yacht till en säker favorit.

Jeanneau 51 Premier - 5cab

Denna Jeanneau 51 från Sunsail är en segelbåt byggd med elegans och komfort i fokus. Den har massor av plats till både familj och vänner.

Leopard 454 Premier - 5 Cab

Denna banbrytande Leopard 454 från Sunsail är ett flaggskepp bland katamaranenar. Den är komfortabel, praktisk med högsta prestanda.