Cookies

Hyr Kanalbåt

Hyr Kanalbåt

Flodbåtssemester är lätt även för den oerfarna. Att navigera på en flodbåt är som en barnlek, och efter introduktionen vid ankomst är du redo för att vara skeppare!

Seatravel är experter på kanalbåtssemester i hela Europa. De mest besökta resmålen är floderna och kanalerna i Södra Frankrike och England. Låt oss hitta önskad båt eller använd hemsidans sökmotor.

Kanalbåtssemester är en annorlunda semester, och en bra upplevelse för alla åldrar - även de minsta kan hjälpa till att styra båten. Upplev allt från vattnet när du glider genom floder och genom städerna. Semester i en kanalbåt är lätt även för nybörjare - att navigera på en kanalbåt känns verkligen som en barnlek.

Kanalbåtuthyrning är nu ännu enklare med vår nya hemsida - vi erbjuder prisgaranti på alla båtar och resmål. 

Seatravel erbjuder flodbåtar från följande operatörer: Le Boat, Nicols, Locaboat och Black Prince Narrowboats.
Kanalbåtarna är klara för uthyrning i följande länder: Frankrike, Tyskland, Italien, Nederländerna, Belgien, England , Irland, Skottland och nu också Kanada!


Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Le Boat

Le Boat

Le Boat är den båtoperatör som har det största sortimentet av flodbåtar och avseglingsplatser i världen. Med mer än 40 baser fördelade i 8 europeiska länder och med mer än 40 års erfarenhet kan Le Boat tillsammans med Seatravel erbjuda den mest underbara semesterform. 
Läs mer
Nicols

Nicols

Nicols’ flotta består av nästan 500 flodbåtar som är utspridda på 21 baser; 18 i Frankrike, 2 i Tyskland och 1 i Portugal.
Läs mer
Locaboat

Locaboat

Med Locaboats speciella och nostalgiska flotta kan du komma ut på en flodkryssning i Frankrike, Tyskland, Holland, Italien, Irland och Polen. De har 400 Penichetter fördelade på 30 baser i länderna och har funnits i över 35 år.
Läs mer
Black Prince

Black Prince

Black Prince Narrowboat Holiday är uppkallad efter den första prinsen av Wales, Edward, och är känd för sina långa, smala kanalbåtar.
Läs mer
ABC Boathire

ABC Boathire

ABC Boat Hire driver 16 baser i några av de vackraste områdena – och de är klara att bjuda er välkomna på en fantastisk semester i en av de charmerande narrowboats.
Läs mer
Houseboat Holidays Italia

Houseboat Holidays Italia

Houseboat Holidays Italia erbjuder segling från sina baser i Casale och Precenicco i Venedigs lagun.
Läs mer

Loading...