Cookies

Mellersta England & Wales

View PDF

Mellersta England & Wales

Båtsemester i Narrowboats i Mellersta England och Wales 

Segla i en av våra snygga Narrowboats i fantastiska Mellersta England och Wales - De 200 år gamla kanalsystemen sträcker sig mer än 1500 mil och förbinder floderna i det bergiga Wales med det frodiga mellersta England – detta är en modern kanalbåtsemester i traditionell stil. Ett flertal vackert restaurerade stenbroar dyker upp mellan de gamla slussarna byggda i trä, där man själv kan veva handtagen – ett idealiskt ställe för att samtala med annat båtfolk medan alla hjälps åt. mysiga byar och pubar ligger längs kanalerna.

Ofta ställda frågor
Klicka här for att få svar på ofta ställda frågor om narrowboating

Seglingsmöjligheter:

Det är möjligt att segla från 9 baser i England – av vilka den ena ligger i London och erbjuder seglats på Themsen, medan de resterande 8 är utspridda över de charmiga mellersta engelska och walesiska landskapen. Napton, Ely, Clifton, Stoke Prior och Bradford On Avon är lätta att nå från London och Birmingham, medan Acton Bridge, The Peak District och Chirk i Wales går lättast att nå från Manchester – men också här finns det goda tågförbindelser från London.

Båtarna kan hyras med 1-4 dobbelhyttar - och upp till 10 personer ombord. Se exempel på båt med 2 hytter - Duchess 4

'

Vi har gjort några förslag på möjliga vägar från de olika hamnarna:

Klicka här for å lese omde olika områdena och rutt förslag (på engelska)

Moderna Narowboats

BLACK PRINCE har tidigare blivit utsedd till årets båtoperatör – och producerar med ett eget båtvarv Englands mest moderna och komfortabla flotta av välutrustade båtar, byggda efter gamla smalbåtstraditioner. Några slussar är helt enkelt inte bredare än kanalbåtarnas 2,5 meters bredd, men då är båtarna i gengäld både långa och speciellt rymliga. Kanalbåtarna är målade i glada färger och med fantasifulla namn och dekorationer – och blir er semesterboning på er oförglömliga kanalbåtsemester. Black Prince har sysslat med båtuthyrning sedan mitten av 70-talet, och de bygger och underhåller själva sina kanalbåtar.

Skicka oss en e-post med med dina önskemål för destinasjon och antal lugarer i båten

 

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Black Prince

Black Prince

Black Prince Narrowboat Holiday är uppkallad efter den första prinsen av Wales, Edward, och är känd för sina långa, smala kanalbåtar.
Läs mer
ABC Boathire

ABC Boathire

ABC Boat Hire driver 16 baser i några av de vackraste områdena – och de är klara att bjuda er välkomna på en fantastisk semester i en av de charmerande narrowboats.
Läs mer

Loading...