Skicka din reseförfrågan
X
Ohoj! Är ett seglingsäventyr din nästa resa? Sedan skicka oss en resaförfrågan.
 

Hyr Segelbåt

Läs mer om fördelarna med Seatravel

Seatravel erbjuder prisgaranti på uthyrning av segelbåtar i hela världen och erbjuder endast väl underhållna båtar. Vi samarbetar bara med kompetenta, pålitliga partners. Skulle du vilja ha en skeppare ombord som är bekant med den lokala miljön klarar vi också det!

Använd sökmotorn till vänster för att se priser, eller låt oss hitta den bästa båten.

Vi hyr ut segelbåtar i hela världen, så om du vill segla i Grekland, Kroatien eller mer exotiska destinationer som Karibien, Stilla havet eller Thailand, kan du säkert hyra en båt som passar din grupp. Oavsett om ni är ett par, en familj på 4-5 personer eller grupper på 12 eller mer klarar vi det; vi har segelbåtar på 30-60 fot med 2-6 hytter. Vi hyr båtar i alla prisklasser, från helt nya segelbåtar till äldre ekonomibåtar.

Segelsemester är inte bara för människor som kan segla, vi kan också ordna att du får din egen skeppare med din segelbåt, som förutom att segla båten också är välbekant med området. 

Vi är skandinavisk agent för The Moorings, Sunsail, KAVAS, Kiriacoulis, Navigare Yachting, Dream Yacht Charter, Sun Charter och NCP.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Alltid prisgaranti – ring på tel. 08-124 100 87