Cookies

Hyr Segelbåt

Hyr Segelbåt

Seatravel erbjuder prisgaranti på uthyrning av segelbåtar i hela världen och erbjuder endast väl underhållna båtar och samarbetar bara med kompetenta, pålitliga partners. Skulle du vilja ha en skeppare ombord som är bekant med den lokala miljön klarar vi också det!

Använd sökmotorn till vänster för att se priser, eller låt oss hitta den bästa båten

Vi hyr ut segelbåtar i hela världen - så om du vill segla i Grekland, Kroatien eller mer exotiska destinationer som Karibien, Stilla havet och Thailand, kan du säkert hyra en båt som passar din grupp . Oavsett om ni är ett par, en familj 4-5 personer eller grupper av 12 eller mer klarar vi det, för vi har segelbåtar på 30-60 fot med 2-6 hytter. Vi hyr båtar i alla prisklasser - från helt nya segelbåtar till äldre ekonomi båtar.

Segelsemester är inte bara för människor som kan segla, vi kan också ordna att du får din egen skeppare med din segelbåt, som förutom att segla båten är välbekant med området. 

Vi är skandinavisk agent för The Moorings, Sunsail, KAVAS, Kiriacoulis, Navigare Yachting, Dream Yacht Charter, Sun Charter och NCP.

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. 
Läs mer
Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis' flotta förbättras och förnyas årligen och består av båtar från 32-55 fot, med 2 till 6 hytter och typerna Bavaria, Beneteau och Jeanneau.
Läs mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel och Moorings’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester med dina nära och kära från mer än 25 baser i Karibien, Medelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nordamerika och Stilla havet.
Läs mer
Kavas

Kavas

Genom Seatravel och Kavas’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester i Grekland vid Aten, Kos och Lefkas. 
Läs mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika.
Läs mer
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenska Navigare Yachting Ltd grundades 1995 och har som enda svenska företag egen charterflotta i Grekland, Kroatien, Turkiet och Sverige.
Läs mer
NCP

NCP

NCP Charter har båtuthyrning från Mandalina Marina vid Sibenik i Kroatien. De har 60 segelbåtar att välja mellan och mer än 18 års erfarenhet av uthyrning av båtar.
Läs mer
Navigare Yachting Doo

Navigare Yachting Doo

Navigare Yachting D.o.o. är den kroatiska grenen av Svenska Navigare Yachting, som grundades 1995.
Läs mer

Loading...