Cookies

Fjärran Östern

Fjärran Östern

Segelsemester i Asien - Hyr segelbåt och upplev ett tropiskt paradis från vattnet

Seglingssemester i Malaysia och Thailand erbjuder möjligheten att besöka en värld av extraordinärt natursköna platser och uppleva den rika kulturella mångfalden i Sydostasien. Regionen är full av spännande kontraster – och på en segelsemester kommer du både uppleva pulserande städer och avlägsna primitiva bergsbyar.

  • Underbar segling
  • Fantastisk mat
  • Vänlig befolkning
  • Hisnande naturscenerier

En seglingssemester i Sydostasien är lika med en mångkulturell upplevelse – som innehåller hundratals språk och dialekter, och välsmakande lokal mat. En semester i den vackra segelbåt eller katamaran som du hyr, låter dig uppleva en fantastisk natur med mångfald, inklusive regnskogar, berg, stränder, pulserande städer och avskilda byar – från ett helt annat perspektiv än en landbaserad resa.

Fjärran Östern är en plats långt ifrån de livligare och mer kända seglingsområden i exempelvis Karibien. Isoleringen, den hisnande skönheten och exotiska kulturen, är en del av attraktionskraften – och äventyrslystna resenärer kommer att bli rikligt belönade när de drar ut för att utforska områdets underverk. Majestätiska klippor som tornar upp sig från det smaragdgröna havet, exotiska flora och fauna, fantastiska korallrev, avskilda vita sandstränder, avskilda bukter och vikar, och den gästvänliga och vänliga lokalbefolkningen, är bara några av attraktionerna på en segelsemester i Fjärran Östern.

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. 
Läs mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel och Moorings’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester med dina nära och kära från mer än 25 baser i Karibien, Medelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nordamerika och Stilla havet.
Läs mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika.
Läs mer
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenska Navigare Yachting Ltd grundades 1995 och har som enda svenska företag egen charterflotta i Grekland, Kroatien, Turkiet och Sverige.
Läs mer
Elite Yachting

Elite Yachting

Elite Yachting
Läs mer
Gulf Charters Thailand

Gulf Charters Thailand

Med Seatravel och Gulf Charters Thailand kan du gå på upptäcktsfärd i Gulf of Thailand och kasta ankar i lugna omgivningar, med ingen annan i sikte.
Läs mer

Loading...