Hyr en Beneteau

Alltid prisgaranti. Vi är medlem av det danska Resegarantifonden (bästa täckningen) – ring på tel. 08-124 100 87
Skicka din reseförfrågan
X
Ohoj! Är ett seglingsäventyr din nästa resa? Sedan skicka oss en resaförfrågan.

Båtuthyrning av Beneteau seilbåtar

Båtuthyrning av beneteau i hela världen

Sunway Seatravel har många av de nya och äldre modeller av segelbåtar fördelat över hela världen. Här har du möjlighet för att prova de flesta båtar i ett varmare klimat och det gäller också om du går med köptankar. Detta är vårt urval av Beneteau båtar.

Firman Beneteau startade för mer än hundra år sedan då Benjamin Bénéteau i 1884 lanserade sin första trålare. I 120 år har tanken i Boatyard’s profession varit innovation och passion för Yachting. Det har från den första sardinbåten till den nyaste Monte Carlo varit en växande expertis, men hela vägen igenom har Benjamin Bénéteaus pionjäranda bevarats. I dag har mer än 36 000 Beneteau båtar seglat på världenshav.

Den drivande kraften bakom utvecklingen av de nya båtarna är att alltid ha ett öga för avancerade kompromisser mellan hastighet, komfort och bebolighet. Passionen hr alltid varit att föreviga den att kunna erbjuda stilfulla och eleganta båtar.

Beneteau båtarna kan uppfylla önskemål från 2 eller 3 hytter till stora familjebåtar med 4 dubbelhytter, så det finns en båt för varje tillfälle. Båtarna har en lyxigkänsla över sig med deras design och funktionalitet; vackert trä, mjuka färger och en hög nivå av komfort. Dessa vackra Beneteau yachts bjuder in till all form för seglats, från en lugn och stilla segeltur till att segla världen runt.

Här är en översikt över alla våra Beneteau båtar.

 

Lej en Beneteau 55 med Seatravel