Hyr en Jeanneau

Alltid prisgaranti. Vi är medlem av det danska Resegarantifonden (bästa täckningen) – ring på tel. 08-124 100 87
Skicka din reseförfrågan
X
Ohoj! Är ett seglingsäventyr din nästa resa? Sedan skicka oss en resaförfrågan.

Hyr en Jeanneau

Båtuthyrning av Jeanneau och Yachtcharter i hela världen

Seatravel har de flesta modeller av segelbåtar på flera platser runt om i världen, och vårt urval av Jeanneau ser du här. Önskar du att prova en båt, också i förbindelse med ett eventuellt köp så har du möjligheten hos oss.

1957 fick Henri Jeanneau en passion för speedbåtar, då han såg en köra förbi hans fönster, vilket utvecklade sig till Jeanneaus första skeppsvarv 1959. 1961 byggde Jeanneau den första glasfiber-speedbåten och detta blev starten på en storslagen saga för fritidsbåtar. Den första Jeanneau-segelbåten lanserades 1964, vilket skapade oceanracing, lustseglater, och inspirerade många till en att få en karriär och berömmelse inom segling. Lustsegling blev i slutet av 1960-talet mainstream och den nya entusiasmen drog Jeanneau fördel av med deras produktion av segelbåtar. I 1970 sålde Jeanneau över 2700 båtar av deras modell Sangria och denna succé betydde att Jeanneau var på framkant av marinaindustrin i design och konstruktion av crusing-segelbåtar.

Jeanneaus båtar har utrustning från de ledande inom varje område, för att de endast använder sig av leverantörer som delar deras krav på kvalitet och produktutveckling. Säkerhet ombord är väldigt viktigt för Jeanneau och därför genomförs det omfattande analyser och prover av varje ny segelbåt. Styrkan av Jeanneau kan ses i skönheten av båtarna och det säkras av deras grupp som har expertis och innovativa idéer. En Jeanneau båt ska vara lyhörd, flexibel och snabb. Prestandan är inte bara omfattad av hastighet men också ovanlig hantering under seglats, smidig passage genom sjögång, tillit och kontroll. Dessutom är kvaliteten förstärkt med välbalanserade segelplaner, moderna skrov och högklass segel. Båtarna har mellan 2 och 5 hytter, så det är stor möjlighet för att hitta en som passar precis dina behov.

Se översikten över våra Jeanneau-båtar.

 

Hyr en Jeanneau 36i med Seatravel