Cookies

Båtuthyrning av Lagoon Katamaraner för segelsemester runt om i världen

Seatravel har båtuthyrning av många olika modeller av nya och äldre slag fördelat över hela världen och med här finns ett urval av Lagoon båtar. Om du överväger att köpa en och önskar att prova en eller bara gärna vill pröva en Lagoon så har du möjligheten genom oss. Lagoon grundlagdes 1984 som ett dottersällskap till Jeanneau Technologies Avancées i deras ”racingavdelning”.  Då fick de ros för att producera offshore racing båtar, som vann en del oöverträffade segrar.

I dag är Lagoon en del av Beneteau Group, som är världsledande innanför byggeri till lustseglats.

De viktigaste styrkorna bakom Lagoons brand är: bra design, hög-kvalitetskonstruktion och en bättre-än-genomsnitt prestanda.

Sedan 2003 har Lagoon varit världsledande innanför konstruktion av crusing katamaraner. De har mer än 70 förhandlare i hela världen, som är passionerade specialister innanför katamaraner. Med deras högteknologiska software kan Lagoon framställa båtar med den högsta kvaliteten och enhetlighet. Med hjälp av Lagoons komfortabla katamaraner med 3 till 5 hytter är det alltid möjligt att hitta en båt som passar dina önskemål.

Här är en översikt över alla våra Lagoon katamaraner.

 

Lej en Lagoon 380 med Seatravel