Cookies

Karibien

Karibien

Drömsemester i Karibien - Hyr segelbåt eller katamaran och få en upplevelse för livet..

En seglingssemester i Karibien gör det möjligt att blanda storslagna och vackra naturupplevelser med intryck av en spännande och annorlunda kultur, roliga attraktioner på land och mycket mer – en värld av olika upplevelser som uppfyller dina förväntningar är aldrig långt borta i Karibien. Kristallklart vatten, pittoreska stränder, natursköna förankringar och välutrustade hamnar gör Karibien till en perfekt segeldestination för svenska segelresenärer. Den stabila vinden, line-of-sight navigering och många säkra förankringar och båtplatser gör detta till en sjömans drömsemester.

Rik på myter och legender om pirater och gömda skatter – och förevigat av författare som Robert Louis Stevenson, erbjuder Karibien några av de bästa seglatserna i hela världen. Det lugna turkosblåa vattnet rullar in i skrovet på båten medan jättestim av tropiska fiskar simmar strax under ytan och bredvid båten. Överallt kan man se vita sandstränder, omgiven av höga palmer och mysiga strandbarer. Andra öar förblir obebodda och väntar bara på att utforskas.

Seatravel har mångårig erfarenhet av att organisera seglingssemestrar med segelbåt eller katamaran i Karibien och vi är redo att hjälpa dig att hyra den perfekta båten – precis som att vi även kan hjälpa dig att hitta den bästa flygrutten och hotellrum.

Du kan hyra en segelbåt från en av våra moderna baser på Brittiska Jungfruöarna (Tortola), St. Martin och Antigua, St. Lucia och Martinique och St. Vincent och Grenada.

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. 
Läs mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel och Moorings’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester med dina nära och kära från mer än 25 baser i Karibien, Medelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nordamerika och Stilla havet.
Läs mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika.
Läs mer
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenska Navigare Yachting Ltd grundades 1995 och har som enda svenska företag egen charterflotta i Grekland, Kroatien, Turkiet och Sverige.
Läs mer
Alquila Vela

Alquila Vela

Alquila Vela
Läs mer
Footloose

Loading...