Cookies

Grekland

Grekland

Hyr segelbåt eller katamaran i vackra Grekland - och upptäck en perfekt segelsemester

Välkommen till Grekland och den vackra grekiska skärgården – en symbios av hav och segling genom århundradena. Från Kykladerna, där vinden snabbt ändrar riktning och styrka till glädje för de seglare som vill ha utmaningar – till den Saroniska golfen och de Joniska öarna, där stabila och lugna vindförhållanden vanligtvis ger en enklare och mer avslappnad segling.

Överallt hittar du platser med otrolig skönhet, hundratals öar, tusentals mil av vackra sandstränder, traditionella hamnstäder och pittoreska små fiskelägen som bara kan upptäckas genom segelbåt eller katamaran. Alla städer erbjuder något unikt och helt annorlunda och möjligheterna för segling är oändliga och som gjorda fört alla typer av upplevelser.
Inbäddat i hjärtat av Medelhavet – och med grekiska byar med vita hus ställda mot turkosblått vatten som glittrar under den evigt blå himlen, kommer du upptäcka hur bra en seglingssemester kan vara – och med våra många baser i Grekland kan Seatravel leverera en oförglömlig semester fylld med perfekt segling, skönhet, kultur och historia.

I Grekland kan du hyra en segelbåt i 4 härliga områden: Aten & Saroniska Golfen, Korfu, Lefkas och Joniska havet, Sporaderna och Kykladerna.

Du kan segla båten själv eller få en skeppare med lokalkännedom med ombord. Läs mer om områdena genom att klicka på menyn – och kom ihåg att du är alltid välkommen att ringa eller skicka ett mail om du har frågor.

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. 
Läs mer
Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis' flotta förbättras och förnyas årligen och består av båtar från 32-55 fot, med 2 till 6 hytter och typerna Bavaria, Beneteau och Jeanneau.
Läs mer
Kavas

Kavas

Genom Seatravel och Kavas’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester i Grekland vid Aten, Kos och Lefkas. 
Läs mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika.
Läs mer
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenska Navigare Yachting Ltd grundades 1995 och har som enda svenska företag egen charterflotta i Grekland, Kroatien, Turkiet och Sverige.
Läs mer
Sun Charter

Sun Charter

Sun Charter grundades 1982 på ön Elba, som tillhör Italien. Verksamheten byggdes upp kring två segelbåtar.
Läs mer
Seafarer Sailing Ltd

Seafarer Sailing Ltd

Seafarer Sailing är ett grekiskt företag som grundades år 1985 och idag är ett familjeföretag. De har baser på flera platser i Grekland och har flera segelbåtar och katamaraner att välja mellan. Flottan består bl.a. av Bavaria, Beneteau och Jeanneau.
Läs mer
Nomicos Yachts

Nomicos Yachts

Nomicos Yachts etablerades 1996 och har med sin välskötta flotta möjlighet för att erbjuda våra kunder en fantastiska seglingssemester i Grekland och Turkiet.
Läs mer

Loading...