Cookies

Italien

Italien

Hyr segelbåt och bege er ut på segelsemester i det vackra Italien

Den italienska delen av Medelhavet har varit ett semesterparadis sedan romartiden – och är så än idag i allra högsta grad. Från den betagande vackra Smaragdkusten på Sardinien till de vulkaniska öarna i den Lipariska skärgården, Siciliens rika historia och Amalfikustens avslappnande charm – så erbjuder våra många italienska destinationer var och en sitt eget unika seglingsäventyr för de lyckliga segelresenärerna.

En segelsemester i Italien kombinerar det bästa med yachtsegling; avskilda förankringsplatser, livliga semesterorter, vackra vita sandstränder, traditionella fiskebyar och fantastisk segling. Historiens vingslag är aldrig långt borta i de spännande städerna, och de kulinariska upplevelserna är överväldigande och berömda runt om i världen, och kusten och de många öarna har en utsökt naturlig skönhet. Ett italienskt seglingsäventyr väntar på er …

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. 
Läs mer
Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis' flotta förbättras och förnyas årligen och består av båtar från 32-55 fot, med 2 till 6 hytter och typerna Bavaria, Beneteau och Jeanneau.
Läs mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel och Moorings’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester med dina nära och kära från mer än 25 baser i Karibien, Medelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nordamerika och Stilla havet.
Läs mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika.
Läs mer
Sun Charter

Sun Charter

Sun Charter grundades 1982 på ön Elba, som tillhör Italien. Verksamheten byggdes upp kring två segelbåtar.
Läs mer

Loading...