Båtsemester på Themsen

Baserna i Benson och Chertsey ligger ideellt placerade för att uppleva det som absolut kan betecknas som den vackraste sträckan på Themsen.

Stora floder frambringar nästan alltid stora städer och Themsen är inget undantag; färden för er till några av de äldsta och vackraste städer och landsbyar i hjärtat av England.

Themsen är nog världens mest berömda och historiskt sätt mest signifikanta vattenväg, och här finns alltid något att se! Lokalbefolkningen nyttjar gladeligen Themsen och du kommer ofta att se lokala fiskare längs floden.

 

 

Seglingsmöjligheter

Res enkelväg eller retur mellan Le Boats två baser.

Chertsey (Le Boat)

Le Boat bas - Penton Hook Marina sträcker sig över 80 hektar och är Storbritanniens största flod båthamn. Det ligger på en av de vackraste delarna av Themsen.
Läs mer

Benson (Le Boat)

Le Boat hamn i Benson - Inbäddat i Themsen, omgiven av det frodiga och gröna engelska landskapet, ligger den charmerande landsbyn Benson mitt i ett populärt turistområde.   
Läs mer

Lower Heyford (Black Prince)

Perfekt för ett besök till Oxford. Du kan också segla på Themsen i rättning mot London, samt till Windsor Castle som varit ramen för många kungliga bröllop!
Läs mer

Aldermaston Wharf (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Från Aldermaston Wharf kan du resa på Kennet and Avon Canal eller Themsen (Themsen-licens inkluderad i båtpriset). Närliggande ständer är bl.a. Newbury, Thatcham och Reading, med Aldermaston tågstation också nära.
Läs mer
Alltid prisgaranti – ring på tel. (+46) 08-124 100 87