Skicka din reseförfrågan
X
Är en semester på en av Europas floder ditt nästa reseäventyr? Sedan skicka oss en resaförfrågan.
 

England

Läs mer om fördelarne med Seatravel

Segla kanalbåt i England

England bjuder på sköna segelområden. Segla på historiska Themsen nära London – eller kanske en tur till det traditionella mittengelska och walesiska landskapet?

Gläd dig till en kunglig upplevelse, när du seglar på de buktande floderna och kanalerna genom Englands vackra och gröna landskap. Här märker du historiens vingslag, i det att du seglar förbi vackra, gamla byar och landsbyar med mysiga pubar och fantastiska engelska trädgårdar med det som hör till av perfekta gräsplaner och formklippta häckar.

En båtsemester i England kommer vara en semester full av kontraster grundat i den behagliga omväxlingen mellan landsbygd och städer. Från din flodbåt är det ro och tid till att uppleva Englands evigt gröna floddalar med betande fårflockar och mysiga landsbyar med stråtäckta korsvirkeshus. På flera platser kommer du se imponerande trädgårdar och hus, som ligger helt ned till vattenkanten på din rutt. Prova den nationella klassikern bestående av pies and mash på den lokala puben eller ta på upplevelse i en av de större städerna. På flera platser är det möjligt att förtöja båten direkt vid berömda slott och herrgårdar.

Ta på båtsemester i England och upplev The English Way of Life och landets traditionsrika kulturhistoria från första parkett på däcket av din flodbåt.

 

Klicka vidare i menyn för att läsa mer om segelområdena Themsen, Mellersta England och Wales. Bemärk att det i Mellersta England och Wales seglas i de traditionella, smala Narrowboats.

 

Alltid prisgaranti. Vi är medlem av det danska Resegarantifonden (bästa täckningen) – ring på tel. 08-124 100 87