Cookies

England

England

Åk på kanalresa i England - Hyr kanalbåt och flodbåt med Seatravel

I sköna England är det möjligt att segla på Themsen nära London - eller i det mer traditionella mellersta engelska och walesiska landskapet.

Gläd dig över en kunglig upplevelse – Den berömda floden Themsen slingrar sig genom det vackra gröna landskapet i södra England – förbi historiska städer och byar med mysiga pubar och vackra hamnar. En båtsemester på Themsen kommer att vara en semester full av kontraster och varierande upplevelser på denna storslagna historiska flod.

Historiens vingslag fyller dina sinnen under en båtsemester på Themsen. När du ser det storslagna Windsor Castle eller Hampton Court Palace känns det som om du har rest tillbaks i tiden. Floden passerar stora städer med butiker, barer och museer där sightseeing bör stå på dagordningen. Detta står i skarp kontrast till de små byar där tempot är långsamt och livet är mera avslappnat.

Pröva också de traditionella Narrowboats i mellersta England och Wales. På en båtsemester med de långa smala traditionella flodbåtarna så ger varje krökning på vattenvägen dig nya och varierande upplevelser. Från din flodbåt finns det nog med tid till att uppleva Englands evigt gröna floddalar med betande fårflockar och mysiga byar med halmtäckta timmerhus, till att segla förbi sköna lantställen och vackra hamnar, passera under gamla stenbroar, förtöja båten direkt vid berömda slott och herresäten – och inte minst uppleva The English Way of Life samt Englands traditionsrika kulturhistoria från första parkett på däcket av din flodbåt.

Klicka vidare i menyn för att läsa mer om Themsen eller mellersta England & Wales

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Le Boat

Le Boat

Le Boat är den båtoperatör som har det största sortimentet av flodbåtar och avseglingsplatser i världen. Med mer än 40 baser fördelade i 8 europeiska länder och med mer än 40 års erfarenhet kan Le Boat tillsammans med Seatravel erbjuda den mest underbara semesterform. 
Läs mer
Black Prince

Black Prince

Black Prince Narrowboat Holiday är uppkallad efter den första prinsen av Wales, Edward, och är känd för sina långa, smala kanalbåtar.
Läs mer
ABC Boathire

ABC Boathire

ABC Boat Hire driver 16 baser i några av de vackraste områdena – och de är klara att bjuda er välkomna på en fantastisk semester i en av de charmerande narrowboats.
Läs mer

Loading...