Le Boat

Alltid prisgaranti – ring på tel. (+46) 08-124 100 87

Le Boat är den båtoperatör som har det största sortimentet av flodbåtar och avseglingsplatser i världen. Med 17 unika destinationer i 9 länder länder och med mer än 50 års erfarenhet kan Le Boat tillsammans med Seatravel erbjuda den mest underbara semesterform. 

Flodbåtarna kan hyras i Frankrike, Italien, Tyskland, England, Irland, Skottland, Belgien, Holland samt även Kanada. Le Boat har en helt unik expertis, erfarenhet och engagemang rörande flodbåtar, vilket smittar av sig på servicen på baserna och på båtarna.

De designar, bygger, underhåller och äger själva sin stora flotta av flodbåtar, så de känner till sina båtar in i minsta detalj. Med deras omfattande nätverk av baser kan de erbjuda det största urvalet av envägsrutter än någon annan båtoperatör.

Le Boats båtar matchar alla typer av förväntningar - oavsett om du går efter en prisvärd, traditionell eller den ultimata flodbåten.Det finns både olika typer och storlekar, och därmed även i olika prisklasser. Flodbåtarna finns i storlekar från 1-5 hytter och är därmed från 2-12 personer, allt efter storleken på er grupp och hur mycket privatliv som önskas.

Med erfarenhet, kunskap och kompetens står Le Boats personal redo vid baserna för att ge bästa vägledning för den hyrda flodbåten så att du känner dig trygg och förberedd på att komma iväg på din fantastiska semester. Du får lära dig allt om båten, och om något skulle inträffa under din resa så står även teknikerna beredda att hjälpa dig. Skulle du behöva ett par goda råd och tips rörande bra restauranger och platser så finns även engelskspråkig personal som kan vara behjälplig med detta.

Ombord på Le Boats båtar finns allt som du kan tänkas behöva för en bekväm båttur, såsom säkerhetsutrustning, kuddar, täcken och sängkläder, handdukar, CD-spelare, diverse broschyrer, fullt utrustade kök samt bord och stolar för utomhusbruk.

Om du har frågor angående en flodbåtstur med en Le Boat båt, vänligen kontakta oss.

Le Boat har flodbåtar och kanalbåtar i följande länder:

Frankrike | Tyskland | Italien | England | Skottland | Irland | Belgien | Holland | Kanada

We have boats all over the world: