Le Boat

Alltid prisgaranti. Vi är medlem av det danska Resegarantifonden (bästa täckningen) – ring på tel. 08-124 100 87

Le Boat är den båtoperatör som har det största sortimentet av flodbåtar och avseglingsplatser i världen. Med mer än 40 baser fördelade i 8 europeiska länder och med mer än 40 års erfarenhet kan Le Boat tillsammans med Seatravel erbjuda den mest underbara semesterform. 

Flodbåtarna kan hyras i Frankrike, Italien, Tyskland, England, Irland, Skottland, Belgien och Holland. Le Boat har en helt unik expertis, erfarenhet och engagemang rörande flodbåtar, vilket smittar av sig på servicen på baserna och på båtarna. De designer, bygger, underhåller och äger själva sin stora flotta av flodbåtar, så de känner till sina båtar in i minsta detalj. Med deras omfattande nätverk av baser kan de erbjuda det största urvalet av envägs rutter än någon annan båtoperatör.
Eftersom Le Boats alla systerbolag såsom Crown Blue Line, Connoisseur och Emerald Star finns under ett paraply fick företaget samtidigt ett mycket stort nätverk av uthyrningsbaser – och kan därför erbjuda fler seglingsområden och fler envägs seglatser än någon annan uthyrare.

Tack vare det stora utbudet av Le Boats båtar kan du när du hyr din båt av oss komma ut på en båtsemester och få ett oförglömligt äventyr med t.ex. familjen, din käresta eller vännerna. Dessutom passar båtarna till alla slags typer - om du går efter en prisvärd, traditionell eller den ultimata flodbåten. Det finns både olika typer och storlekar, och därmed även i olika prisklasser. Flodbåtarna finns i storlekar från 1-5 hytter och är därmed från 2-12 personer, allt efter storleken på er grupp och hur mycket privatliv som önskas.

Detta är den perfekta semestern för att ta med hela familjen eftersom alla äldre kan följa med. Det är ren kvalitetstid med trivsel och nöjen för alla. Vi erbjuder stora flodbåtar där det finns plats för alla, även till att njuta på soldäcket och i sällskapsrummet. Ett förslag på en bra båt till hela familjen är Magnifique, som har 4 hytter, 3 badrum och med gott om plats på övre däck med styrplats. Här råder toppkomfort med ett modernt kök, vilket kan upplevas som en smula luxuöst och som hyrs ut i alla 8 länder. Om du har en liten familj på 2 vuxna och 2 barn, så kan båten Tango rekommenderas. Denna har 2 hytter i bakre delen, en fin salong i fören, ett soldäck med styrplats och kan hyras i Frankrike och England.

Om du vill bege dig ut på en flodbåtssemester för två kan det också låta sig göras. En flodbåtssemester är nämligen också ett perfekt sätt att få en romantisk och lugn båttur för att tillsammans kunna ladda batterierna. Här kan vi rekommendera en Sheba eller Cirrus, som har 1 hytt med dubbelsäng, en trevlig salong och ett fint soldäck med plats för middagar och solande. Sheba kan seglas i Frankrike och Holland, och Cirrus hyras i Frankrike, Holland, Tyskland och England.

Om det är dags för semester med vännerna för att tillsammans upptäcka nya platser så är en tur på en flodbåt ett självklart val. Man kommer nära varandra och får några fantastiska upplevelser tillsammans. Till flodbåtsturen med vännerna kan vi rekommendera Royal Mystique, Clipper och Countess. Alla 3 har 2 hytter – 1 i varsin ände av båten – samt möjlighet att bädda i salongen och därmed få plats med upp till 6 personer. Royal Mystique hyrs ut i alla länder förutom Skottland, Clipper i Frankrike, Tyskland, Holland, Italien och Skottland och Countess i Frankrike, Belgien, Holland, Skottland och England.

Med erfarenhet, kunskap och kompetens står Le Boats personal redo vid baserna för att ge bästa vägledning för den hyrda flodbåten så att du känner dig trygg och förberedd på att komma iväg på din fantastiska semester. Du får lära dig allt om båten, och om något skulle inträffa under din resa så står även teknikerna beredda att hjälpa dig. Skulle du behöva ett par goda råd och tips rörande bra restauranger och platser så finns även engelskspråkig personal som kan vara behjälplig med detta.
Ombord på Le Boats båtar finns allt som du kan tänkas behöva för en bekväm båttur, såsom säkerhetsutrustning, kuddar, täcken och sängkläder, handdukar, CD-spelare, diverse broschyrer, fullt utrustade kök samt bord och stolar för utomhusbruk.
Om du har frågor angående en flodbåtstur med en Le Boat båt, vänligen kontakta oss.

Le Boat har flodbåtar och kanalbåtar i följande länder:

Frankrike I Tyskland I Italien I England I Skottland I Irland I Belgien I Holland I Polen