Välkommen till Ungern

Upptäck ”vinernas konung”, Tokaj, medan du färdas genom den vackra ungerska landsbygden.

Välkommen till Ungern; landet, som för många är lika tunga grytor pepprade med paprika, ett språk där det gäller att hålla tungan rätt i mun och huvudstadens vackra parlamentsbyggnad.

Ungern är på flera sätt sitt eget, men också ett dolt paradis. Och nu, som något helt nytt, kan du uppleva Ungern från floden, med en kanalbåtsemester genom Seatravel.

Ungerns vattenvägar är lugna och stilla, helt utan slussar, och de omgivande landskapen är naturliga och oförstörda, perfekt för fiskare, natur-och fågelälskare samt entusiaster för allt du kan göra att njuta av utomhus.

I Ungern erbjuder vi kanalresor i följande två områden; Kisköre Kisköre vid floden Tisza, och Tokaj vid floden Bodrog. Med två baser i området, möts du av en uppsjö av färdalternativ.

 

Kanalbåtar i Ungern

Bodrog/Tisza

När du reser på floderna genom Ungerns landsbygd, väntar dig ett behagligt lugn och eminenta naturupplevelser. Du kan också besöka den berömda vinregionen Tokaj, vars viner Ludvig XIV av Frankrike (även kallad solkungen) beskrev som ”vinernas konung och konungarnas vin”.

Höjdpunkter i Bodrog/Tisza:

  • Tokajs viner
  • Slotten i Sárospatak och Andrassy
  • Hortobágy nationalpark med den berömda Pusztan
  • Zemplén Adventure Park
  • Det magnifika fågellivet

Praktisk information om båtresor i Ungern

Alltid prisgaranti – ring på tel. (+46) 08-124 100 87

Välj din destination nedan