Partners

Hos Seatravel har vi ett nära samarbete med andra specialiserade resebyråer för att kunna erbjuda den bästa möjliga service till alla kunder oavsett önskemål.

 

Ruby Travel

RUBY TRAVEL håller till i Århus men har gäster från hela Norden. Med 40 års erfarenhet är vi specialister i semester utanför den de typiska turistmålen. Vi har resor hela året runt; skidor, vandring, cykling, charterflyg, campingsemester m.m. och vi har dessutom ett brett urval av specialresor. Speciellt för Ruby Travel är våra gemenskapsresor där vi driver flera hotell och gästerna är en aktiv del av att få stället till att fungera, både socialt och praktiskt.

Magic Tours

MAGIC TOURS är nyckeln till Disneyland® Paris och Nordens ledande arrangör av skräddarsydda Disneyresor. Magic Tours har varit en vanlig del av Disneyland® Paris sedan de öppnade sina dörrar första gången 1992.

SKIERS

SKIERS eär specialiserat på att utbilda skidlärare och därefter säkra de nyutbildade instruktörsjobben i skidskolor av bästa kvalitet. Teamet bakom Skiinstruktor.dk har över 15 års erfarenhet av skidlärarjobb i skidskolor över hela världen.Marathon

MARATHON TRAVEL CLUB är experter på löpning. Vi är Danmarks största och mest engagerade arrangör av paketresor för lopp över hela världen och i mer än 25 år har vi skickat glada löpare till de största och mest kända loppen över hela världen.