Partners

Hos Seatravel har vi ett nära samarbete med andra specialiserade resebyråer för att kunna erbjuda den bästa möjliga service till alla kunder oavsett önskemål.

 

Ruby Travel

RUBY TRAVEL håller till i Århus men har gäster från hela Norden. Med 40 års erfarenhet är vi specialister i semester utanför den de typiska turistmålen. Vi har resor hela året runt; skidor, vandring, cykling, charterflyg, campingsemester m.m. och vi har dessutom ett brett urval av specialresor. Speciellt för Ruby Travel är våra gemenskapsresor där vi driver flera hotell och gästerna är en aktiv del av att få stället till att fungera, både socialt och praktiskt.

Strobel

STROBEL öppnade 1993 och vi har sedan dess erbjudit våra kunder några av de bästa resorts och hotell i världen. Vi är bland annat specialister i exotiska resor till Karibien, kryssningar och fiskeresor.
Oavsett om du önskar en kortare eller längre resa kan du alltid vara säker på att vi kommer ge er den bästa möjliga rådgivningen i förbindelse med planering och genomförandet av resan.

Ruby Cycling

RUBY CYCLING organiserar cykelsemestrar i hela Europa för cykelentusiaster från hela världen. Många års erfarenheter har hjälpt dem att sammansätta precis de rutter som visar några av de vackraste områdena i Europa, och skulle deras kunder ha speciella önskemål till turen, är de väldigt behjälpliga med att skapa alternativa rutter. De har turer till alla olika temperament.
Turerna inkluderar hotellövernattning på utvalda hotell och de sköter bagagetransporten längs vägen, så det är bara att sätta sig på sadeln och köra.

Travelnorth

TRAVELNORTH är en resebyrå med specialresor med fartyg och de är i synnerhet specialister i Hurtigruten längs den norska kusten och utforskningsresor, samt Tallink Silja Line.
Travel North är dansk agent för flera Skandinaviens största och mest populära rederier. På grund av det kan de erbjuda service för alla behov och former för färjetransport i det mesta av norden.
Utöver transport är det såklart också upplagt för att nyttja deras många skepp på spännande kryssningar och utflykter eller använda dessa som utgångspunkt till en avslappnande semester, en romantisk weekend, spännande expeditioner och utflykter med Hurtigruten. Utöver resor i Norden är de också specialister på kryssningar i resten av världen.

Dagama Travel

DAGAMA TRAVEL är en resebyrå som är specialiserade i kulturresor i exotiska länder. Resorna i portfolion är bl.a Kina, Japan, Vietnam m.m. Det är dessutom oftast möjligt att förlänga din resa hos DaGama Travel.