Cookies

Malta

Malta

Malta är ett paradis för seglingssemester – Hyr en segelbåt från Birgu och upplev skönheten i Malta från vattnet

Den maltesiska skärgården ligger centralt i Medelhavet och består av de tre öarna Comino, Gozo och Malta. En segelsemester på Malta är en säker vinnare. Vädret är stabilt, och det finns goda vindförhållanden. Själva seglingsområdet har en bekväm storlek (de tre öarna tar upp ungefär hälften av Bornholm), man kan lätt nå runt, men det finns sevärdheter och attraktioner nog för veckor av upplevelser. Just därför återvänder flera av våra kunder till Malta år efter år.


Basen ligger i Birgu nära Valetta, så det kommer att kännas självklart att ta ut några lediga dagar ur kalendern och utforska den vackra huvudstaden, uppkallad efter ledaren för Johanniterorden som försvarade malteserna mot den enorma ottomanska armén, vilken misslyckades med belägringen av Malta under 4 månader 1565. Under din segelsemester kan du givetvis också besöka den populära semesterorten Mellieha på Maltas nordkust.

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis' flotta förbättras och förnyas årligen och består av båtar från 32-55 fot, med 2 till 6 hytter och typerna Bavaria, Beneteau och Jeanneau.
Läs mer

Loading...