Alltid prisgaranti. Vi är medlem av det danska Resegarantifonden (bästa täckningen) – ring på tel. 08-124 100 87

Bilder från området - Bristol

Bilder från området - Bristol
Läs mer

Reading

Reading är en driftig och modern handelsstad, som har undergått stora förändringar under de senaste åren. Tidigare var staden berömd för de tre B's – Biscuits, Beer och Bulbs. Staden har massor av shoppingmöjligheter och ett aktivt nattliv. Här hittar du också en stor supermarket nära flodbrädden. Besök Reading Museum och Gallery med permanenta utställningar om byns historia. Museet vid Blakes sluss berättar stadens historia om floderna Themsen och Kennet. Varje år i augusti är Reading platsen för Englands största rockfestival. Tilläggning: Ovanför Caversham-slussen finns det offentliga tilläggningsplatser på bägge sidor av floden. Under festivalperioden är det dock avstängt på den här delen av sträckan, och det kan därför vara vanskligt att få en plats. Man kan tanka vatten vid Shiplake-slussen och 2 slussar längre ned på floden. Det finns inga platser för el.
Läs mer

Hilperton (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Hilpertonär ABC Boat Hires sydligaste bas, bra placerat på Kennet- och Avon-kanalen. Ofta ansett en av de bästa för naturlig skönhet och djurliv.
Läs mer

Bradford on Avon (Black Prince)

Black Prince Base - Denna bas ligger i den vackra staden Bradford on Avon nära Wiltshire. Njut av en kanalbåt semestern börjar i den pittoreska Wiltshire staden Bradford on Avon. Från denna narrowbådsbase finns olika vägar för att passa de allra flesta - oavsett erfarenhet. Segling västerut och komma att segla över akvedukter, under broar och slussar innan du anländer till världsarvet-arv staden Bath, en liten dags segling från början basen. För den mer erfarna narrowboat besättning i veckan kommer att vara tillräckligt med tid att segla genom bad och viderer till Bristol - genom den vackra naturen längs floden Avon.
Läs mer