Sea-Travel ApS

Seatravel är en resebyrå baserad i Danmark - som har specialiserat sig på uthyrning av flodbåtar i Europa och segelbåtar i hela världen, för den kräsna skandinaviska marknaden. Vi är en solid fusion mellan två företag: Sunway och Seatravel, och tillsammans är vi specialister på båtsemestrar. Vi har bred kunskap och lång erfarenhet av olika typer av semestrar på vattnet.

Vi är huvudagent för några av världens största båtuthyrningsfirmor - vilket ger oss tillgång till mer än 2000 flodbåtar i Europa och 3000 segelbåtar världen över. Vi kan hjälpa dig med allt relaterat till en båtsemester och ge dig råd om hur man enklast och billigast kommer på den bästa resan. Vi hyr bara ut de bästa båtar - anpassat efter dina önskemål och behov, så att du och dina medresenärer får en minnesvärd semester. Dessutom kan vi också hjälpa till med minikryssning och färja på Östersjön, eftersom vi är dansk agent för Tallink Silja Line.

Vi är ett företag som lägger stor vikt vid personlig kontakt för att ge de bästa råd i valet av våra semesterformer samt att ha glada och nöjda gäster. Våra egna och många reseupplevelser i vackra naturområden och möten med intressanta kulturer och folk kommer definitivt att gynna dig, och gör det möjligt för oss att ge dig den bästa servicen.

Seatravel är medlem av den danska resegarantifond: nr 206
CVR: 18422298

Visste du att vi ger prisgaranti på alla våra båtar? Så om du hittar lägre priser på nätet eller någon annanstans, garanterar vi att matcha priset.

Personal

Niels Kjeldsen

Niels Kjeldsen

Segelbåtar
Tlf.:+45 3916 3348

Jonas Toft Jacobsen

Jonas Toft Jacobsen

Segelbåtar, Marketing
Tlf.: +45 3916 3343Josef Gottlander

Salg & marketing
Tlf.: +45 4697 5570


Kontakt

Sea-Travel ApS
Europaplads 16, 1. sal
8000 Aarhus C
Danmark

E-mail adresse
info@seatravel.dk

Öppetider
Måndag-fredag: 09:00-16:00
Lördag-söndag: Stengt

Telefon
08-124 100 87

Seatravels norska hemsida:
Lei Seilbåt og Seilferie i Kroatia / Lei Seilbåt og Seilferie i Hellas / Lei Seilbåt og Seilferie i Karibien

Seatravels danska hemsida:
Lej Sejlbåd, Sejlerferie i Kroatien
 / Lej Sejlbåd, Sejlerferie i Grækenland / Lej Seilbåt, Seilferie i Karibien/

Seatravels engelska hemsida:
Yacht Charter in Croatia / Yacht Charter in Greece / Yacht Charter in the Caribbean