Skicka din reseförfrågan
X
Ohoj! Är ett seglingsäventyr din nästa resa? Sedan skicka oss en resaförfrågan.
 

Seychellerna

Läs mer om fördelarne med Seatravel

Segelsemester vid Seychellerna

De avlägsna och orörda Seychellerna är juvelerna i den Indiska oceanen, berömt världen över som en måste-se-destination för seglare och en fantastisk plats att hyra segelbåt eller katamaran. Nästan hälften av denna lilla önation, lokaliserat ca 160 mil utanför Östafrika, består av skyddade naturparker, vilket är med att bevara skönheten vid de vita stränderna, korallreven som myllrar av liv, och de obebodda små palmöarna som är hem för sällsynta fåglar. Här finns också världens mest fotograferade strand: Anse Source d’Argent, som med sin rosa sand är en av grunderna till att Seychellerna har blivit korat till att ha de vackraste stränderna i världen av National Geographic.

En segelsemester vid Seychellerna kan bjuda på otroligt vackra avskilda ankarplatser, imponerande öppna vattenpassager, fantastiska stränder, moderna resorter och kasinon i Máhe, samt pittoreska byar där oxdragna vagnar är en vanlig syn.

Våra kunder flyger (och biljetterna är överraskande billiga) till Mahé och seglar från Praslin, eventuellt enkelväg till Mahé. Kontakta oss för ytterligare vägledning på pris. Kom ihåg att vi erbjuder prisgaranti på segelsemester vid Seychellerna.

Alltid prisgaranti. Vi är medlem av det danska Resegarantifonden (bästa täckningen) – ring på tel. 08-124 100 87