Sunsail

Alltid prisgaranti – ring på tel. (+46) 08-124 100 87

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. Vi kan erbjuda båtar för segling i Karibien, Medelhavet, Indiska Oceanen, Thailand och Stilla havet.

Sunsails passion för segelsemestrar har sedan 1974 drivit den konstanta utvecklingen av denna semesterform, så du får flera möjligheter att uppnå en perfekt upplevelse; och så är det skapat till seglare av seglare. De fortsätter med att erbjuda en flotta av banbrytande yachter, som fortfarande är den största och mest moderna i världen – de investerar i att kunna erbjuda dig det bredaste utbudet av båtar!

Alla baserna runt om i världen har organiserats så att du enkelt och bekvämt kan komma ombord på de fantastiska segelbåtarna och utforska världen till havs. Genom att segla i Medelhavet kommer du kunna utforska historiska städer, antika ruiner, avskilda vikar och traditionella fiskebyar. Detta är ett område med vacker mångfald, men med en gemensam nämnare – oavsett var du än är kommer du att få ett varmt välkomnande. Från baserna i Karibien, Belize och Bahamas ligger det ett paradis, fyllt av upplevelser för alla seglare. Med vita sandstränder, kristallklart vatten och ett överflöd av gömda skatter som bara väntar på att utforskas, är en segeltur här helt spektakulärt. Här kommer det inte ta lång tid innan du glider in i "ö-tid" och slappnar av med en cocktail eller tre. Eller välj en seglingsupplevelse som ingen annan; förlora dig själv i det dramatiska landskapet i Thailand. Stanna till vid det fantastiska vattnet vid Seychellerna och Tahiti, bege dig "down under" till det betagande farvattnet vid Whitsundays eller segla ut på det äventyrliga farvattnet från basen på Tonga.

Ombord på båtarna Beneteau, Jeanneau och Leopard hittar du allt som du behöver för en segeltur, såsom kuddar och sängkläder, fullt utrustat kök, handdukar, utrustning för att snorkla samt säkerhetsutrustning.

Varje båt uppfyller allra högsta standard och backas upp av Sunsails 4-timmarsgaranti. Skulle du uppleva problem under er segeltur med yachten, kommer de försöka anlända till er inom 4 timmar efter att de tagit emot meddelandet.

Om du inte har tillräcklig erfarenhet eller mod att själv vara skeppare ombord på en yacht, så kan du ändå komma ut på en seglingssemester och få uppleva den helt unika formen av semester med en av Sunsails skeppare. Du kan hyra en skeppare som kommer att segla er igenom hisnande områden och även hjälpa dig att bygga upp självförtroendet så att du själv kan ta befälet som skeppare. Alla deras skeppare är fullt kvalificerade och experter på de lokala områdena, så att ni kan uppleva alla gömda skatter och ta er fram säkert.

Världen yta består av över 70 % vatten – upplev denna värld av vatten med Seatravel och få några fantastiska upplevelser i förtjusande omgivningar.

Om du har några frågor rörande båtuthyrning och seglingssemester med en Sunsail-båt, är vi redo att svara utifrån våra egna erfarenheter.

De mest populära destinationerna där Sunsail har baser i är Medelhavet, Karibien och Thailand. Läs om de många alternativen och attraktionerna som du kan se på en seglingssemester genom att klicka på en av destinationerna. Du kan använda sökmaskinen längst upp till vänster för att hitta en segelbåt som är ledig för din drömdestination.

We have boats all over the world: