Cookies

Karibien & Centralamerika

Karibien & Centralamerika

Segelsemester i Karibien - Hyr segelbåt/katamaran och upplev det karibiska äventyret…

Att hyra segelbåt och ta familj och vänner med sig på seglingssemester i Karibien är ett äventyr du bör pröva på åtminstone en gång i ditt liv. Man bör dock vara noga med att inte bli beroende – eftersom det är mycket beroendeframkallande. Temperaturen är konstant omkring 28 grader året runt och det blå vattnet är alltid inbjudande att både att segla, simma och dyka i. Karibien består av en blandning av oberoende östater och utländska territorier – i Sverige känner vi förmodligen mest till de danska Västindienöarna: St. Thomas, St. John och St. Croix, som den danska staten 1917 sålde till USA för 25 miljoner dollar.

Seatravel har mångårig erfarenhet av att organisera seglingssemestrar i Västindien – och vi har mycket goda kunskaper om seglingsområdena, de bästa flygrutterna och hotellmöjligheter.

Våra mest populära destinationer för seglingssemester i Karibien är bl.a. British Virgin Islands (Tortola), St. Martin, St. Lucia och Grenada.

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. 
Läs mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel och Moorings’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester med dina nära och kära från mer än 25 baser i Karibien, Medelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nordamerika och Stilla havet.
Läs mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika.
Läs mer
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenska Navigare Yachting Ltd grundades 1995 och har som enda svenska företag egen charterflotta i Grekland, Kroatien, Turkiet och Sverige.
Läs mer
Alquila Vela

Alquila Vela

Alquila Vela
Läs mer
Footloose
Navtours

Navtours

Navtours är specialiserat på segelbåtcharter som erbjuds i några av de vackraste destinationerna i världen. Dom har en stor flotta segelbåtar och katamaraner i Bahamas från Nassau och Great Exuma.
Läs mer

Loading...