Cookies

Indiska oceanen

Indiska oceanen

Seglingssemester i hyrd segelbåt eller katamaran vid Seychellerna

En seglingssemester i Indiska oceanen påbörjas vid en exotisk ögrupp som ligger cirka 1600 km från den östafrikanska kusten. Känd som Seychellerna är dessa fantastiska öar världsberömda för sitt överflöd av vilda djur, korallrev som myllrar av marint liv, orörda vita sandstränder – och orter med eleganta kasinon och ett livligt nattliv. Seglatsen är helt suverän och erbjuder en mix av passager över öppet hav och kortare hopp mellan öar och deras många idylliska vikar. En seglingssemester i Indiska oceanen är ett sant nöje för alla sinnen.

Klicka vidare i undermenyn för mer info om Seychellerna

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. 
Läs mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel och Moorings’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester med dina nära och kära från mer än 25 baser i Karibien, Medelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nordamerika och Stilla havet.
Läs mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika.
Läs mer

Loading...