Börja på segelsemester den dag du önskar

Det är nu möjligt att starta din segelsemester på den dag du vill ha istället för den föreskrivna lördag som det brukar vara. Erbjudandet gäller för segel semester i Kroatien och Turkiet och gäller för hela säsongen 2015.

Segelsemester i Kroatien

Upptäck den kroatiska skärgården, där mer än 1200 vackra öar växer upp i det blå Adriatiska havet. Seglingsförhållanden i Kroatien är perfekta för en riktigt spännande och vackra segelsemester. Området är rikt på fascinerande natur, skyddade vikar och hisnande förankringar. Kroatien slingrig kusten och dess öar skapades av en dramatisk ökning av havsnivån 13.000 år sedan. Dessa är några av anledningarna till att Kroatien har blivit ett populärt resmål för segling semester.

Du kan segla från de centrala Dalmatien:

  • - Den centrala Dalmatien där Split ligger - i detta område hittar du de berömda öarna Hvar, Brac och Vis. Den romerska kejsaren Diocletianus byggde ett palats här eftersom öarna i detta område skyddas av det azurblå havet på ena sidan och höga majestätiska berg på landsidan.

 

Segelsemester i Turkiet

De varme temperaturer i Turkiet's sommarmånaderna kan vända även de tuffaste landkrabba ur kurs. Hoppa på plats ombord på en segelbåt och låt den svala brisen från havet för att kyla dig. Utforsk Turkiets vackra trädbevuxna stränder och majestätiska berg från däcket på en segelbåt. Öar, vikar och långa halvöar skapar en unik och orörd segelyta (området besöks ännu genom horder av turister stött på andra håll i Medelhavsområdet) - vilket gör Turkiet till en mycket speciell segling område.

Den turkiska kusten är idealisk för segling och den sträcker sig från Gallipoli halvön i norr ner till Antalya. Den bergiga kusten är djupt indragen med ett stort antal vikar, halvöar och vikar - och är faktiskt 1.000 sjömil lång. Här finns upplevelser för hela familjen.

I Turkiet kan du segla från:

  • - Göcek - En segelsemester här är ett perfekt tillfälle att segla i en ren och skyddade vatten omgivna av vackra orörda omgivningar som ser ut som de gjorde för tusentals år sedan.

 
Segelsemester måste varar i minst 3 dagar - därutöver bestämmer du längden på semestern.


Berätta vilken dag du vill starta din segelsemester, så skickar vi en erbjudande.