Cookies

Stilla havet

Stilla havet

Seatravel har flera destinationer i Stilla havet. Med en bas i Whitsundays i Australien, en på Nya Zeeland, två i Tonga och hela tre stycken i Franska Polynesien, så finns det gott om möjligheter att bege sig på seglingssemester i ovanligt vackert klimat året runt. Oavsett vilken av våra destinationer i Stilla havet du än väljer så är vi säkra på att det kommer att bli en upplevelse som du kommer att minnas för resten av livet.

Segla vid det berömda Stora barriärrevet utanför Australiens nordöstkust, där vår bas har 20 + års erfarenhet av båtuthyrning.

På Nya Zeeland kan ni upptäcka något av världens vackraste natur, när ni seglar runt Bay of Islands.

Sega i Stilla havets hjärta när du besöker Franska Polynesiens idylliska omgivningar – här är vädret perfekt nästan hela året.

På en segelsemester i Kungadömet Tonga kan du uppleva en av Stilla havets mest drömlika destinationer.

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. 
Läs mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel och Moorings’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester med dina nära och kära från mer än 25 baser i Karibien, Medelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nordamerika och Stilla havet.
Läs mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika.
Läs mer

Loading...