Cookies

Medelhavet

Medelhavet

Hyr segelbåt eller katamaran och dra på segelsemester i Medelhavet

Seatravel erbjuder båtuthyrning och har många spännande destinationer i Medelhavet. Här kan du lugnt kryssa vid kustlinjen i segelbåt eller katamaran och njuta av det vackra landskapet eller segla ut på öppet hav för att uppleva spännande och utmanande segling.
Dessutom kan du utforska historiska städer, antika ruiner, avsides belägna bukter och en mängd trevlig hamnstäder på våra destinationer i Grekland, Kroatien, Turkiet, södra Frankrike, Italien, Mallorca och Malta. Vi arrangerar båtuthyrning från mer än 60 baser fördelat på 15 områden i 7 länder.

Din segelsemester kan sättas ihop som du vill, och våra många partners är alltid redo att hjälpa till, oavsett problemets typ och storlek, så du kommer få en oförglömlig upplevelse.

I Medelhavet kan du hyra en segelbåt från mitten av april till mitten av november.

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. 
Läs mer
Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis' flotta förbättras och förnyas årligen och består av båtar från 32-55 fot, med 2 till 6 hytter och typerna Bavaria, Beneteau och Jeanneau.
Läs mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel och Moorings’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester med dina nära och kära från mer än 25 baser i Karibien, Medelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nordamerika och Stilla havet.
Läs mer
Kavas

Kavas

Genom Seatravel och Kavas’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester i Grekland vid Aten, Kos och Lefkas. 
Läs mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika.
Läs mer
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenska Navigare Yachting Ltd grundades 1995 och har som enda svenska företag egen charterflotta i Grekland, Kroatien, Turkiet och Sverige.
Läs mer
NCP

NCP

NCP Charter har båtuthyrning från Mandalina Marina vid Sibenik i Kroatien. De har 60 segelbåtar att välja mellan och mer än 18 års erfarenhet av uthyrning av båtar.
Läs mer
Navigare Yachting Doo

Navigare Yachting Doo

Navigare Yachting D.o.o. är den kroatiska grenen av Svenska Navigare Yachting, som grundades 1995.
Läs mer

Loading...