Cookies

Franska Polynesien

Franska Polynesien

Hyr segelbåt och bege dig ut på segelsemester i Franska Polynesien

Polynesierna var några av världens första stora upptäcktsresande – de bosatte sig i stora delar av södra Stilla havet, långt innan Christopher Columbus seglade på de blåa haven. Ön Raiatea, i den tahitiske Leeward-ögruppen, var ett viktigt centrum för den polynesiska kulturen – dagens Franska Polynesien ett bra ställe för en seglingssemester – och det är också normalt att besöka de närliggande öarna Bora, Huahine och Tahaa.

Korallrev omger öarna, vilket skapar lugna laguner där snorkling, dykning och simning på de vita sandstränderna är en ren fröjd. Fjordliknande vikar som omfamnas av de höga bergen innebär vackra, avskilda och orörda förankringsplatser.

Klicka vidare i undermenyn för att läsa mer om segelsemester i Franska Polynesien och Raiatea

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. 
Läs mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel och Moorings’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester med dina nära och kära från mer än 25 baser i Karibien, Medelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nordamerika och Stilla havet.
Läs mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika.
Läs mer

Loading...