Cookies

Skandinavien

Skandinavien

Segling i Skandinavien kommer att glädja både kropp och själ - och en segelsemester är garanterat en oförglömlig upplevelse för alla deltagare.

Segling i Skandinavien är lika med vilda och vackra stränder, gamla historiska kuststäder och hisnande öar med ett överflöd av fascinerande arter - men det finns många andra skäl till Skandinavien är ett utmärkt val för en segelsemester för hela familjen.

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenska Navigare Yachting Ltd grundades 1995 och har som enda svenska företag egen charterflotta i Grekland, Kroatien, Turkiet och Sverige.
Läs mer
Seatravel

Seatravel

Seatravel är Danmarks största båtuthyrningsföretag – med partnerbaser överallt i världen och egna baser i Danmark. Seatravel har specialiserat sig på semestrar på vattnet och värdesätter personlig kontakt högt.
Läs mer
MOLA Yachtcharter

MOLA Yachtcharter

MOLA Yacht Charter är ett tyskt företag som har en flotta på mer än 150 segelbåtar och motorbåtar. Många av båtarna är Bavaria och Hanse båtar.
Läs mer
Yachtcharter Sweden

Yachtcharter Sweden

YachtCharter Sweden bildades 1992 och erbjuder dig idag möjligheten att uppleva skärgården från den svenska västkusten, med sina tusentals öar.
Läs mer

Loading...