Skicka din reseförfrågan
X
Ohoj! Är ett seglingsäventyr din nästa resa? Sedan skicka oss en resaförfrågan.
 

Mallorca

Läs mer om fördelarne med Seatravel

Segelsemester på Mallorca – Hyr segelbåt och katamaran från Palma de Mallorca

Mallorca, en del av ögruppen Balearerna, är ett av Europas mest populära resmål för att hyra segelbåtar, och det finns många goda skäl till varför så många väljer att åka hit på en seglingssemester. Bland annat det klarblå havet runt ön, liksom de hundratals vackra och isolerade stränderna och vikarna som bara kan nås ombord på en båt. Även det mallorcanska köket är en stor kulinarisk upplevelse.

Du kommer att kunna uppleva vacker segling längs öns orörda nordvästra kust, med idylliska bergsbyar, branta terrassformade sluttningar samt doftande odlingar med citrus, mandelträd och mimosaträd. I mitten av Palma de Mallorcas palmklädda strandpromenad finns våra baser, bekvämt för en sista natt i huvudstaden och en promenad i den vackra gamla stadsdelen kring katedralen.

Toppmånaderna för segling är mellan maj och oktober och det är också under denna period som farvattnet är som mest trafikerat. Du kan också uppleva mycket lugnt väder i december och januari, navigering under dessa månader är också utmärkta.

Ruttförslag från Palma de Mallorca

Alltid prisgaranti. Vi är medlem av det danska Resegarantifonden (bästa täckningen) – ring på tel. 08-124 100 87