Cookies

Mallorca

Mallorca

Segelsemester på Mallorca – Hyr segelbåt och katamaran från Palma de Mallorca

Mallorca, en del av ögruppen Balearerna, är ett av Europas mest populära resmål för att hyra segelbåtar – och det finns många goda skäl till varför så många väljer att åka på en seglingssemester här. Bland annat det klarblå havet runt ön, liksom de hundratals vackra och isolerade stränderna och vikarna som bara kan nås ombord på en båt. Det mallorcanska köket är även en stor kulinarisk upplevelse.

Du kommer att kunna uppleva vacker segling längs öns orörda nordvästra kust – med idylliska bergsbyar, branta terrasserade sluttningar och doftande citrusodlingar, mandelträd och mimosaträd. I mitten av Palma de Mallorcas palmklädda strandpromenad finns våra baser – bekvämt för en sista natt i huvudstaden och en promenad i den vackra gamla stadsdelen kring katedralen.
Toppmånaderna för segling är mellan maj och oktober – och det är naturligtvis också under denna period som farvattnet är som mest trafikerat. Du kan också uppleva mycket lugnt väder i december och januari och navigering under dessa månader är också utmärkta.

Ruttförslag från Palma de Mallorca

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. 
Läs mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika.
Läs mer
Alboran Charter

Alboran Charter

Alboran Yacht Charter är ett spanskt båtuthyrningsföretag med baser på Mallorca och Teneriffa – samt Cuba.
Läs mer
Sun Charter

Sun Charter

Sun Charter grundades 1982 på ön Elba, som tillhör Italien. Verksamheten byggdes upp kring två segelbåtar.
Läs mer
ECC Yacht Charter

ECC Yacht Charter

ECC Yacht Charter har segelbåtar och katamaraner med avgång från Palma de Mallorca.
Läs mer
Sail Active Mallorca
Cruesa Charter

Cruesa Charter

Cruesa Charter
Läs mer

Loading...