Cookies

Tonga

Tonga

Hyr segelbåt eller katamaran vid Tonga - Stillahavsparadiset väntar...

Tonga består av fantastiska öar och har länge lockat äventyrslystna seglare som vill uppleva skönheten, avskildheten och de spektakulära korallreven som erbjuder snorkling och dykning i absolut världsklass. Farvattnet är skyddade från vågor, passagerna är korta och en avskild förtöjningsplats är aldrig långt borta – vilket gör en seglingssemester i Tonga idealisk för hela familjen. Njut av en traditionell tongansk festmåltid, med mer än 20 läckra rätter, följt av en Tongansk dans i fladdrande fackelljus – alltsamman ett sätt att uppleva den rika polynesiska kulturen i Tonga. Avslappnat och charmigt – Tonga är utan tvekan ett riktigt tropiskt paradis.

Klicka på undermenyn och läs mer om seglingssemester i Tonga.

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. 
Läs mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel och Moorings’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester med dina nära och kära från mer än 25 baser i Karibien, Medelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nordamerika och Stilla havet.
Läs mer

Loading...