Innovativ design och formidabla segling prestanda på Lagoon 39

Under de senaste åren har katamaranen blivit mer och mer populärt på segelsemester. Mer utrymme och hög segel komfort till sjöss har lockat många seglare.

Under flera år har Lagoon varit marknadsledande inom produktion och sälja katamaraner - de har uppnått så höga marknadsandelar, eftersom man alltid har fokuserat på en funktionell, men elegant design och särskilt hög kvalitet. Lagoon's mission har alltid varit att göra det bättre än sina konkurrenter, vilket har lyckas och därmed säker dem ett fast plats på marknaden idag.

Lagoon 39 är den nya modellen från Lagoon med många intressanta detaljer, men behåller de många fördelar som tidigare generationer Lagoon 380 och 400. Efter önska och på begäran av flera kunder är masten flyttat bakåt för att ge en större försegel och en enklare hantering av storseglet.

Lagoon 39 måste upplevas i verkligheten, men prova det näst bästa på en virtuell tur:Segelsemester med Lagoon 39 är möjligt flera ställen i Medelhavet:

 

Är du intresserad av att testa Lagoon 39's sjövärdighet på en segelsemester? Skicka oss en förfrågan genom att klicka här.