Cookies

Frankrike

Frankrike

Hyr segelbåt i Sydfrankrike och segla vid den Franska Rivieran

Hyr en segelbåt och segla vid Frankrikes vackra Medelhavskust – till exempel från vår bas i Port Pin Rolland nära Nice och Marseille. Det milda klimatet, skönheten i landskapet, de många hamnarna – allt som allt finns här nästan perfekta attraktioner och seglings-förhållanden och en seglingssemester är ett bra sätt att uppleva allt på.

Vinden är sällan särskilt stark under säsongen, havet är i allmänhet lugnt, det finns praktiskt taget inget tidvatten eller strömmar, kusten är säker, det finns gott om ställen att ta skydd, och segling sker ofta med landkänning. Vår bas Port Pin Rolland ligger mitt i den vackra segelleden – och är den perfekta utgångspunkten för segling på den Franska Rivieran.

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis' flotta förbättras och förnyas årligen och består av båtar från 32-55 fot, med 2 till 6 hytter och typerna Bavaria, Beneteau och Jeanneau.
Läs mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika.
Läs mer
Seaways Yachting

Seaways Yachting

Seaways Yachting
Läs mer
Sailing Stream

Loading...