Inspiration till båtsemester i Amsterdam-området

Här finns det tillgång till frodig natur, ett rikt fågelliv, ändlösa tulpanfält, goda badmöjligheter och många andra sevärdheter och aktiviteter. Detta är en plats att utforska i ditt eget tempo på en stillsam resa i samklang med den holländska livsstilen och kulturen. Här kan du uppleva en traditionell ostmarknad, typiska städer i den speciella holländska byggstilen och den kosmopolitiska staden Amsterdam. Städerna Edam och Alkmaar har en lång historia med ost, som man kan uppleva i ostbeståndet eller på ostmarknaderna. Vinkeseense Plassen är ett viktigt rekreativt område med många vattensportsaktiviteter, såsom simning, dykning och segelsport.

Upplev modern konst på konstmuseet Jan van der Togt eller Cobra Museet för Modern Konst i Amstelveen. Besök fantastiska Amsterdam, kanalernas huvudstad och staden för cyklar och blommor. Amsterdam är en historisk skatt som måste besökas. Upplev de största och mest traditionella städerna i Holland, de kosmopolitiska, historiska och charmerande städerna Utrecht, Haag eller Rotterdam eller typiska holländska städer som Delft, och missa inte de blomstrande ängarna och trädgårdarna i närheten av Lisse och Leiden under din resa.

Vinkeveen (Le Boat)

Le Boat hamn - Enkel tillgång till de gröna landskapen i Nederländernas "gröna hjärta" och Amsterdam är bara ett stenkast borta. Det finns cirka 40 km till Tulpanparken från Vinkeveen.
Läs mer

Loosdrecht (Locaboat)

Locaboat hamn - fina möjligheter med tillgång till restaurang och deras lokala porslin.
Läs mer

Kerkdriel (Nicols)

Nicols bas - Välkommen till Kerkdriel
Läs mer

Alphen aan den Rijn (Locaboat)

Locaboat base - hamnen i Alphen
Läs mer
Alltid prisgaranti – ring på tel. (+46) 08-124 100 87