Cookies

Bahamas

Bahamas

Cirka 150 mil från Floridas kust, i hjärtat av Bahamas, ligger de isolerade och storslagna Abacosöarna, ett nätverk av både bebodda och obebodda öar med fantastiska korallrev, läckra vita sandstränder och pittoreska öar med intressanta butiker och avslappnade restauranger som serverar läcker mat från havet.

Farvattnet mellan öarna är skyddade och passagerna korta – en seglingssemester här är ett mycket familjevänligt val.Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. 
Läs mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel och Moorings’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester med dina nära och kära från mer än 25 baser i Karibien, Medelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nordamerika och Stilla havet.
Läs mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika.
Läs mer
Navtours

Navtours

Navtours är specialiserat på segelbåtcharter som erbjuds i några av de vackraste destinationerna i världen. Dom har en stor flotta segelbåtar och katamaraner i Bahamas från Nassau och Great Exuma.
Läs mer

Loading...