Cookies

Australien

Australien

Segelsemester i Australien - Hyr segelbåt eller katamaran och upplev paradisöar och det Stora barriärrevet

Australien är den sjätte största landet i världen – men har den lägsta befolkningstätheten. Det gynnsamma klimatet gör det till ett populärt semestermål året runt – på vintern kan en semester "down under" till exempel, både inkludera skidåkning i de sydliga delstaterna och en segelsemester i det varma vattnet runt Whitsundayöarna, nära Queenslands berömda stora barriärrev. Landskapet är fyllt med många kontraster såsom vädret – de tropiska regnskogarna, bergskedjorna och de vidsträckta öknarna, liksom över sju tusen orörda stränder – vilket skapar oändliga möjligheter till aktiviteter både på vatten och land. Det spektakulära landskapet är hem till ett överflöd av djur- och växtarter – och man kan säkert kalla Australien ett perfekt val för naturälskare.


Seglingsförhållanden och navigeringen är enkla – och det gör segling i Australien och Whitsundayöarna till ett bra val för familjer. Livet under ytan är extraordinärt, och de som har haft turen att försöka dyka eller snorkla där instämmer säkert.
En segelsemester i Australien är ett perfekt sätt att upptäcka de många och varierade nöjen som finns i Whitsundays’ seglingsområde, som erbjuder allt från hisnande naturlandskap till lyxiga öresorter och avskilda ankarplatser, och inte minst den fantastiska maten och kosmopolitiska shoppingmöjligheterna samt den avslappnade australiensiska mentaliteten.


 

Sök efter tillgängliga båtar och priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med över 800 yachter för 30 olika spännande destinationer över hela världen kan Sunsail och Seatravel infria dina önskningar och behov för en oförglömlig seglingssemester. 
Läs mer

Loading...