Dream Yacht Charter

Alltid prisgaranti – ring på tel. (+45) 39 16 33 44

Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika. Dream Yacht Charter startade år 2001 och har idag över 33 destinationer och en flotta på över 450 båtar som kan seglas i Karibien, Medelhavet, Asien, Stilla havet, Indiska Oceanen, Bahamas och Nordamerika.

Flottan blir regelbundet uppdaterad så att de hela tiden kan erbjuda det bredaste urvalet av nya segelbåtar och katamaraner med segel och/eller motor. Flottan består av en mängd olika storlekar och modeller av Beneteau, Jeanneau och Lagoon båtar och är naturligtvis fullt utrustade med allt som du behöver för en seglingssemester. Varje yacht blir grundligt kontrollerad mellan varje charter för att säkerställa att allt är perfekt för nästa färd.

Har du inte någon erfarenhet eller bara har lust att njuta av en lyxsemester med egen besättning så kan vi arrangera en Dream Yacht Luxury Crewed semester för dig. Med denna slags semester får du egen skeppare och värdinna, som kommer ta dig till de vackraste platserna och tillaga läckra måltider till dig. Medan du är "upptagen" med att snorkla runt i en lagun vid en korallö i Tahiti kommer besättningen ta hand om allt det praktiska ombord så att du får en fantastisk seglingsupplevelse.

När du anländer till basen för att hyra båten kommer du att få en grundlig instruktion om båten och dess funktioner. Personalen på basen har ansvar för att ge dig en överblick över området, att instruera dig i båten och dess säkerhetsutrustning och för att göra dig förtrolig med båten. Du kommer t.ex. få en instruktion i hur man använder alla system till matlagning, motor, radio, duschar, GPS-instrument, jollen och all säkerhetsutrustning. Skulle du inte vara förtrolig med hanteringen av båten efter detta kan personalen ombesörja att du får en skeppare ombord tills du känner dig säker, detta dock mot en avgift.

Om du vill hyra en Dream Yacht Charter-båt eller har frågor angående detta, vänligen kontakta oss.

We have boats all over the world: