Kavas

Alltid prisgaranti. Vi är medlem av det danska Resegarantifonden (bästa täckningen) – ring på tel. 08-124 100 87

Genom Seatravel och Kavas’ båtuthyrning kan du komma ut på en seglingssemester i Grekland vid Aten, Kos och Lefkas. Kavas är ett grekiskt seglingsföretag med över 25 års erfarenhet och har en flotta på mer än 45 segelbåtar och katamaraner i storlekar från 30-61 fot.

Kavas Yachting startade med en 30 fots segelbåt år 1985 av Vagelis Kavas, en tidigare grekisk sjöofficer, vars passion för segling och havet ledde in honom i yachtcharter branschen. Idag har Kavas ett utbrett båtsortiment och erbjuder dessutom även kran- och skeppvarvstjänster.

Segla runt Grekland med en Beneteau, Bavaria, Jeanneau eller Lagoon båt, och upplev helt otroligt natursköna omgivningar, hundratals öar, vackra stränder och en helt unik atmosfär. Här får du både traditionella hamnar, små pittoreska hamnar och oändliga seglingsmöjligheter med både korta och långa segelrutter samt enkla eller mer krävande seglatser, så en seglingssemester i Grekland är verkligen för alla.

Kavas Yachting är certifierad samarbetspartner med den grekiska turistorganisationen (GTO) och dessutom medlem i Hellenic Yacht Brokers Association (HYBA), Hellenic Professional Yacht Owners Association (HPYOA) och den grekiska Professional Yacht Owners Bareboat Association (SITESAP).

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar en seglingssemester ombord på en Kavas-båt.

We have boats all over the world: