Kiriacoulis

Alltid prisgaranti. Vi är medlem av det danska Resegarantifonden (bästa täckningen) – ring på tel. 08-124 100 87

Kiriacoulis grundades i Aten, Grekland år 1980 och har sedan dess utgjort ett viktigt bidrag till utvecklingen av segelsport- och cruising industrin genom sin etablering på nya marknader och introducering av nya produkter. Dessutom är de det enda grekiska företag som har spridit sina aktiviteter till utlandet, nämligen till Karibien, Kroatien, Italien, Frankrike och Malta. Med en flotta på över 400 fartyg av olika typer fördelat på över 26 baser, kan vi genom vår båtuthyrning lätt hitta en lämplig Kiriacoulis-båt till dig.

Kiriacoulis' flotta förbättras och förnyas årligen och består av båtar från 32-55 fot, med 2 till 6 hytter och typerna Bavaria, Beneteau och Jeanneau. Båtarna har den mest moderna och omfattande utrustning inom säkerhet, komfort och navigation, och kan hyras i olika åldersklasser från sin Prestige line, Class line och Economy line. Skulle det under semestern uppstå behov av hjälp är Kiriacoulis’ personal på baserna tillgängliga 24 timmar om dygnet alla 7 dagar i veckan.

KIRIACOULIS MEDITERRANEAN CRUISES SHIPPING COMPANY S.A. blev år 1997 certifierad till ISO 9002, till ISO 9001:2 000 i april 2001, till ISO 9001:2 008 och ISO 9001:2 004 år 2010 inom ramen för den internationella standarden för kvalitet och service, som första företag inom branschen. Dessutom blev företaget år 1998 börsnoterat på Atens Börs, en solid bekräftelse på företagets styrka och hälsa. Strategin är att utnyttja alla fördelar av att vara ett stort internationellt företag men ändå behålla en personlig service och omsorg. Detta är ett stort plus och en trygghet för våra kunder.

Eftersom en viktig målsättning för Kiriacoulis är att kunna erbjuda en mångsidig service, valde de att köpa upp 4 marinor med sammanlagt 2800 båtplatser. Kiriacoulis är det enda företag i världen inom yachtcharter som har gjort detta. Marinorna är Marina Gouvia på Korfu, Kalamata Marina på Peloponnes, Lefkas Marina och Zea Marina vid Piraeus/Aten.

Har du lust att bege dig ut på en seglingssemester i en Kiriacoulis segelbåt, så kontakta oss.