Nicols

Alltid prisgaranti. Vi är medlem av det danska Resegarantifonden (bästa täckningen) – ring på tel. 08-124 100 87

Nicols’ flotta består av nästan 500 flodbåtar som är utspridda på 21 baser; 18 i Frankrike, 2 i Tyskland och 1 i Portugal. De har 5 olika serier av båtmodeller till en flodbåtssemester, så varje typ av seglare kan få sin önskning uppfylld. De 5 modellerna är Estivale, Confort, Sedan, Primo och Riviera.

Nicols är ett till 100 % franskt företag, som grundades 1986. De har sitt eget båtvarv där deras flotta utvecklas och inreds i samarbete med kundernas önskemål och feedback. Eftersom varvet ligger alldeles intill huvudkontoret finns det ingen information eller förslag från kunderna som går förlorade. Denna ständiga anpassning till kundernas önskemål är en av Nicols’ stora styrkor.

Estivale är en riktig pärla till båt, som kombinerar det bästa från de tidigare modellerna med all den komfort och elegans som idag värdesätts av den kräsna seglaren. Bland annat finns det stora terrasser - med gott om plats för en läcker hemmalagad middag – mycket populära och attraktiva. Och den mindre terrassen i fören passar perfekt för en fika eller ett glas vin. Estivale-båtarna finns i sex storlekar, och med dem kan du komma ut på en flodsegling i Frankrike, Tyskland och Portugal.

Confort-serien har fyra olika storlekar och är inredda med bekväma och rymliga hytter. Flodbåtarna är eleganta och moderna och har en nedsänkt solterrass i fören. Denna typ har maximal komfort för hela besättningen och dessutom har varje hytt eget badrum. Confort kan seglas i alla 3 länder.

En flodbåt med ett unikt koncept inom fritidsbåtar är typen Sedan. Den unika salongen med de stora fönstren är succén med denna kanalbåt. Från salongen kan du komma ut till en trevlig öppen terrass, som inbjuder till att njuta av måltiderna och det vackra vädret. Också denna båttyp har invändig och utvändig styrplats så att besättningen hela tiden kan vara tillsammans och uppleva den speciella kanalsemestern. Båttypen Sedan finns i nio storlekar och kan hyras i Frankrike, Tyskland och Portugal.

Primo finns i en storlek och är perfekt för en båtsemester för ett par eller en liten familj med 2 vuxna och 2 barn. Dessutom är den idealisk för den första flodbåtssemestern till ett rimligt pris – ett lågt pris är med denna båt inte lika med mindre komfort. Det är en enkel och elegant båt med gott om utrymme både i salongen och på terrassen. Båten är modern med en taklucka i salongen, inspirerad av bilen och havsgående båtar. Hyr denna Primo och bege dig ut på båtsemester i Frankrike.

Varvets klassiska kanalbåt är typen Riviera, som är Nicols’ ekonomibåt. Den har komfort ombord till rimliga priser. Om du är i en större grupp och aldrig har varit på en båtsemester förut så är denna typ idealisk. Den finns i tre storlekar och alla har en trevlig stor salong och bekväma hytter. Även denna båt har taklucka i salongen och kan hyras i Frankrike.

Oavsett vilken typ av båt som du beställer kommer vi göra allt för att du ska få en härlig båtsemester med oss. Och oavsett om din båt är utrustad med invändig styrplats och/eller har styrplatsen utvändigt på soldäcket, är det enkelt och okomplicerat att navigera båtarna – även för oerfarna skeppare! En ratt, en växel och några få instrument på kontrollbordet. Dessutom får alla en grundlig instruktion vid ankomstdagen, så man kan känna sig säker och trygg när man beger sig ut på egen hand.

Ombord på Nicols’ båtar finns allt som du behöver för en flodbåtssemester, såsom sänglinne, täcken och kuddar, köksutrustning, radio, CD-spelare och trädgårdsmöbler (efter förfrågan). Du bör dock vara medveten om att på Nicols måste du själv ta med dig handdukar och kökshanddukar. Det finns också möjlighet att hyra en pool till båten, vilket är mycket populärt om det finns barn med, samt cyklar för dem som vill utforska platserna runt floderna.

Om du har frågor angående en flodbåtstur med en Nicols-båt, vänligen kontakta oss. Vi har personlig erfarenhet av segling och kan därför hjälpa dig.

 

We have boats all over the world: